facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Espace Shanti

Espace Shanti
"L’Espace Shanti est un havre de paix dédié à votre santé, votre forme, votre bien-être, et avant tout à votre énergie.Les moyens proposés pour y parvenir allient la sagesse ancestrale de l’Ayurveda - médecine holistique millénaire originaire de l’Inde, vieille de 5000 ans - aux dernières recherches scientifiques de pointe en termes de forme, santé, bien-être et nutrition.Le but ultime est de vous permettre de vous retrouver, de vous reconnecter à vous-même, de retrouver pleinement goût à la Vie, en obtenant enfin la santé, la forme, le bien-être et l’énergie que vous êtes en droit d’attendre de la Vie.Bienvenue à l’Espace Shanti… au service de votre énergie !"
Adres: Rue de la Citadelle 124 , Tournai 7500, BE
Telefoonnummer: 0497 73 40 49
Stad: Tournai
Route: Rue de la Citadelle 124
Postcode: 7500



op zoek naar gerelateerd: Harmoniser cours de Yoga Tournai, Massage Shanti, Massage ayurvédique Tournai, Yoga Tournai tarif, Soin énergétique Tournai, Formation Reiki Tournai, Cours de méditation Tournai, Massage ayurvédique Brabant wallon
Recensies
Deelname aan een eerste energiebehandeling. Rond een infuus heet Dimitri u welkom en legt hij de gebruikte methoden uit pendel, zorg op afstand - magnetisme. Interview om verzoeken en behoeften te bepalen. Dimitri observeert Gebaar, houding, lichaamsbouw; dit kan uw huidige toestand al bepalen, u helpen uw gebreken, uw behoeften, uw verlangens naar "genezing" te vinden. Liggend op de massagetafel, met voldoende achtergrondgeluid, stelt Dimitri je op je gemak en verwent hij je contactloos - op enkele meters afstand met behulp van onder andere zijn slinger. Behandeling van +/- een uur. Het gaat heel snel :-. Voor mij was het heel gezellig. Tijdens de sessie ontstaat er een zekere helderheid van geest. Het "meditatieve" aspect is op zijn plaats. We hebben de indruk dat deze houding van de geest en het lichaam het werk van Dimitri vergemakkelijkt om ons te genezen. De debriefing is echt opmerkelijk voor mij. Het is erg rijk aan informatie over jezelf met gevarieerde en soms onverwachte aspecten! Goede nummers genoemd door Dimitri om zelfgenezing te vergemakkelijken en om onze lichaam-geest-mechanismen te begrijpen. Van mijn kant is er sinds enkele dagen een aanzienlijke energiewinst in mijn dagelijks leven gebracht. Ik denk dat het nodig is om meerdere sessies te doen om vooruit te komen in een blijvend welzijn. Bedankt Dmitri. Bedankt voor je vriendelijke werk.
De complete energiebehandeling die ik kreeg in de Shanti-ruimte bracht me rust en meer optimisme. Dimitri verwelkomt ons zonder oordeel, met professionaliteit en veel vriendelijkheid. Ik raad aan!
Een vakman die de tijd neemt om uitleg te geven. De vertrouwensband is snel opgebouwd, wat het loslaten tijdens een energetische behandeling bevordert. Ik raad zonder aarzeling aan of het nu gaat om een ​​behandeling of yogalessen.
Dimitri helpt mij in mijn proces van balans en genezing. Ik groet zijn vaardigheden, zijn menselijkheid, zijn vriendelijkheid, zijn talent van harte.
Enorme teleurstelling. 1e informatief gesprek zonder vervolg in strijd met afspraak. 2e afspraak afgezegd en ondanks belofte van contact nooit verzet. Geen reactie, geen opvolging. Heel erg teleurstellend en zelfs onprofessioneel. Erg teleurgesteld ! Reactie op reactie: Wat een verschil in waardering van onze ontmoeting. Ik heb op 2 platformen een negatief advies gegeven. Hier zijn meer verduidelijkingen en vooral feiten: Eerste en enige informatieve bijeenkomst om informatie te verzamelen, inderdaad met mijn doel om samen met jou een lang programma te starten. U geeft in uw opmerking aan dat ik gesloten was voor voorstellen. Het is jouw interpretatie. Ik heb het gevoel dat ik open ben geweest gewend aan Ayurveda en open voor andere benaderingen en transparant ben in mijn doelen. U zegt dat ik "geschokt" was. Nogmaals, dit is jouw interpretatie. Met meer dan 3 Panchakarma's in India heb ik natuurlijk geen probleem om pols- of tongonderzoek te doen. Daarom heb ik meteen een 2e Ayurvedisch gesprek geaccepteerd om met jou verder te gaan. Het komt natuurlijk voor dat je een afspraak moet afzeggen. Geen probleem daarmee. Ik heb nooit een tweede sms ontvangen om een ​​datum te verzetten of een e-mail met de beloofde informatie tijdens onze enige ontmoeting !. Ik wachtte en de teleurstelling begon toe te nemen. En niets van jou. Geen follow-up hoewel je zegt dat je me een sms hebt gestuurd - ik heb echt niets ontvangen of e-mail om een ​​nieuwe datum te vinden na je annulering. Dit noem ik een gebrek aan opvolging. De tijd verstrijkt en ik informeer u per e-mail over mijn ongenoegen met een verzoek om terugbetaling en ook geen reactie. Je bood me de vertrouwdheid aan tijdens ons interview, anders had ik het mezelf niet toegestaan. Ik was erg teleurgesteld gezien de vele positieve recensies. Dus ja, ook van mijn kant, genoeg is genoeg. De vaas is ook overgelopen. Uw laatste opmerking over "koning & onderdanen", nogmaals, ik laat u over aan uw interpretaties. Want eigenlijk heb ik betaald voor een informatief gesprek, zonder vervolg dus "voor niks" terwijl mijn doel natuurlijk was om met jou een coaching traject aan te gaan. Het heeft geen zin om te zeuren. Natuurlijk heeft iedereen zijn versie van de situatie. Wat mij betreft, ik zal toch leren van deze puinhoop. Al het beste.
Dimitri is een professional die zijn vak beheerst en een zorgzame persoon die uw welzijn op het oog heeft. Zijn advies is voor mij van onschatbare waarde. Ik raad de ervaring aan.
Dimitri deelt royaal zijn passie voor het lichaam en Ayurveda! Een zeer professioneel en zorgzaam welkom, een zeer mooie Ayurvedische massage-ervaring die ik aanbeveel!
Ik dank Dimitri voor zijn professionaliteit in de zeer zachte en respectvolle massage van de persoon. Overdoen
Top Ayurvedische consulten en massages! Ik raad deze vakman van harte aan! Je kunt het gaan zien met je ogen dicht!
BEDANKT Dimitri het heeft me veel goed gedaan... Ik kom snel terug
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid