facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Espace MAM'S

Espace  MAM'S

Info

ESPACE MAM'S
Espace Mam's boutique,café parents enfants

Un boutique-bistrot atypique et charmant, des ateliers rigolos... LE lieux de sortie des petits et des grands !



"Pas de réservation par mail MerciGeen reservering per e-mail Bedankt"
Adres:
Telefoonnummer: 0471066525
Stad: Durbuy


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Atelier47 Atelier47 3 km <span class="f5axBf"
Source et Ressources Source et Ressources 3 km Leuke winkel in een erg leuk stadje. Zeker de moeite waard. Aardige mensen.
Recensies
Reserveren is aan te raden. Aankomst 18.15 uur. Gezellige sfeer, vriendelijk personeel. Frans talig en een beetje Engels. Heerlijk gegeten! En wat je niet op krijg, mag je meenemen. Wij hebben op... Spagetti Bolognese, Carbonara tagliatelle, lamskoteletten met een keuze uit frietjes of aardappel kroketten en 2 soorten pizza. Ook de toetjes waren allemaal heerlijk. Tiramisu, crème brulee en een bolletje aardbeien ijs. Alle gerechten zijn aan te raden en het wachten waard! Vertrek met volle buiken rond 20.30 uur. Kindvriendelijkheid: Kinderstoeltjes aanwezig Parkeren: Niet in de straat zelf, maar even het hoekje om. Parkeerplaats genoeg.
Goeie en snelle service. Pizza is lekker ook de pasta zag er heerlijk uit. Zeer grote desserts. Ze spreken vlot Nederlands. We komen zeker terug. Parkeren: Parkeren kan op 100m van de zaak.
Dit was onze derde maal hier. Nog steeds heel lekker en vers maar wel lang moeten wachten nu, bijna 3u30 gezeten...vandaar score 4
Fantastisch gegeten bij Mama Gusto. Lokaal restaurant met een super gezellige sfeer. Waar ik persoonlijk van hou is dat je tijdens het wachten op je gerecht een bakje met kwaliteit olijven krijgt echte olijven niet zoals wij ze kennen uit Nederland. Mama Gusto weet waar ze het over hebben op wijn gebied. Super goeie wijnen mogen proeven. Het eten was fantastisch. Het beste restaurant wat je in de omgeving zou kunnen vinden. Het was een top ervaring. Repas fantastique chez Mama Gusto. Restaurant local avec une ambiance super cosy. Ce que j'aime personnellement, c'est qu'en attendant votre plat, vous obtenez un bol d'olives de qualité, de vraies olives pas comme nous les connaissons des Pays-Bas. Mama Gusto sait de quoi ils parlent quand il s'agit de vin. Très bons vins à déguster. La nourriture était fantastique. Le meilleur restaurant que vous puissiez trouver dans la région. C'était une expérience géniale.
Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel. Mooie en schone zaak. Voor de kinderen is alles als kinderporties te verkrijgen. Het was wel druk dus, zeker in het hoogseizoen, is reserveren een aanraderEten: 5/5
Heerlijk gegeten. Bij het weggaan onze tas vergeten. Deze mensen waren zo lief om ons even na te bellen, zodat we hem alsnog op konden halen. Eten: 5/5
Heerlijk gegeten. Garnalen van de Chef Echt met zorg bereid! Gastvrij en prima bediend. En toen ik m'n tas vergat, kon ik hem de volgende dag zo oppikken. De hond kon op t overdekte terras ook lekker meegenieten. Top! Bedankt voor het bewaren van mijn tas!
Super lekker gegeten. Ik eet heel weinig en toch kon ik een kinderpizza krijgen. Vond ik heel klantvriendelijk. Personeel ook heel vriendelijk en spreekt Nederlands.
Zeer diverse tongstrelende gerechten met een schappelijke en correcte prijs. Noch op de hygiëne, noch op het interieur valt iets aan te merken. Enkel de wachttijd kan wel wat uitlopen, maar voor een populair établissement als dit is dit niet verwonderingswaardig. Aanrader!
Wow... Dit is de beste pizzaria in België. Eten is super lekker! Zeker een aanrader. Super pizza's en zeker de specoloos tiramusu!!! Super vriendelijke werknemers. We zijn er al 8keer komen eten en nog nooit teleur ge stelt. Als ik meer dan 5 sterren kon geven zou ik het zeker doen! Top ! Top ! Top !
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Espace MAM'S met het openbaar vervoer


Spar 140 meter
11a
GB 220 meter
11a
Poste 280 meter
10/5
11a
Rue du Marais 300 meter
10/2
10/5
11/3
11a
465
99
Rue du Marais 330 meter
10/2
10/5
11/3
465
99

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid