facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Espace Flores

Espace Flores

Info

Plus de 20 ans d'expérience dans l'esthétique, Anne et ses esthéticiennes vous accueillent dans leur villa de 225 m².

Geschiedenis

Anne Flahaut & Guy Collette, plus de 20 ans d'expérience dans l'esthétique, vous accueillent dans leur villa de 225 m², un centre d’esthétique équipé de 11 cabines de soins, 1 tisanerie accueillante et 1 espace détente entière­ment privatisé.

Anne Flahaut, diplômée en esthétique, maquillage, pédicure médicale et diverses techniques de massages, spécialiste en amincissement et compléments alimentaires, radiofréquences tripollar.

Guy Collette, diplômé de l'école de massage à Bangkok en Thaïlande, coach diplômé en techniques d'amincissements (LPG, Debussy, Magic Red, Electro stimu­lation, lipocavitation, pressothérapie, radiofréquences) et coach Power Plate.

Manon, Roxane, Sophia, Manon, Kathleen, sont nos esthéticiennes diplômées.

Adres: rue val d'alvaux 2, 1457 Walhain
Telefoonnummer: 010651808
Stad: Walhain
Route: rue val d'alvaux 2
Postcode: 1457


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Espace Bien-être
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Juliette Nails&Lashes Juliette Nails&Lashes 3 km Qui a besoin d’une thérapeute quand on a une esthéticienne?�
Recensies
Heel mooi huis. Vakkundig personeel, attent en goed advies!
De eerste keer in dit soort ontspanningservaring koos ik voor de WHITE BOX FLORES-box. Echt aangename geprivatiseerde ruimte om te ontspannen. Voor de scrub- en massagebehandelingen had ik het geluk Morgane te hebben, zeer professioneel met een zeer rustgevende stem om je ontspannen te houden. Leuke ontdekking, niets om over te klagen, ik kom terug!
Verjaardagscadeau van mijn kleindochter Océane die in dit schoonheidscentrum werkt. Ik bracht een moment van eindeloze ontspanning door. Ik was uitgeput omdat ik niets had gedaan . Ik had recht op de jacuzzi, sauna, infraroodlamp, hammam en na een goede massage. Maar het is niet alleen dat u alle hars- of laserontharing, gelnagels, make-up enzovoort kunt doen ... U kunt ook de producten kopen die in het zorgcentrum worden gebruikt. Je moet altijd vooraf een afspraak maken en tijd voor jezelf plannen als je er heen gaat, want het is een moment van welzijn en ontspanning en geen race tegen de klok. Esthetisch centrum echt aan te bevelen.
Ik ben al meerdere keren zoveel geweest voor massages als arrangementen met spa. Nooit teleurgesteld, super vriendelijk personeel!
Ik ben een trouwe klant en heb de mogelijkheid gehad om te profiteren van vele behandelingen: gezicht, massage, pedicure en harsen. Alles is altijd heel goed gedaan door iedereen, ook al is mijn essentiële gezichtsverzorging Marine. Het team heeft aandacht voor uw wensen en beantwoordt uw vragen en er zijn regelmatig interessante acties en georganiseerde activiteiten. Leuke plaats!
Hallo. Ik heb besloten om mijn ervaring met u te delen in de vestiging van Espace Flores in Corbais. Sterker nog, ter gelegenheid van mijn verjaardag kreeg ik een voucher voor twee personen inclusief een massage van een uur en twee uur toegang tot de ontspanningsruimte. Wat betreft de massage, niets om over te klagen. Het was echt een geweldige tijd doorgebracht in een zen en ontspannen sfeer. Een echte professionele baan! Helaas viel de beleving in de ontspanningsruimte om verschillende redenen zeer tegen: de hammam was buiten dienst, een houten lat op grondniveau zat los in de infraroodsauna dit bracht een zeker gevaar met zich mee, de algemene netheid liet iets te wensen over gewenst zijn spinnewebben, plassen rond de jacuzzi na passage van vorige klanten,.... Als klap op de vuurpijl hadden we een bord besteld met daarin een assortiment van een dertigtal kleine toastjes erg lekker trouwens voor €30. Dat is dure patétoast! Ik stond mezelf toe om op deze paar ongemakken te wijzen en hoopte op een klein commercieel gebaar als tegenprestatie. Het gebeurde niet. Jammer... We waren de laatste klanten bij het verlaten van het pand en de eigenaar nam niet de moeite om ons te komen begroeten. Jammer ook... We blijven uiteindelijk op een meer dan gemengd gevoel over de reputatie van het etablissement.
Ik heb een ontspannende massage van anderhalf uur gedaan. De prijs-kwaliteitverhouding is er. De klantenservice wordt goed gevolgd wat betreft de intensiteit van de massage maar ook het comfort tijdens de massage.
Massage zonder meer, geen gevoel van welzijn aan het einde van de massage
Competent attent personeel geweldige ontvangst en de ontspanningsruimte is erg leuk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid