facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ESKIDOOS

ESKIDOOS
Op zoek naar een online kickstart van jouw bedrijf? Via ons website traject begeleiden we jouw bedrijf strategisch, van branding tot website/webshop tot kickstart marketing, Volledig op maat.

Onze focus ligt op het online versterken van merken. Dat kan een frisse nieuwe website zijn, maar meestal omvat een online uitstraling veel meer. We zetten daarom ook in op marketing en leggen een nadruk op gepersonaliseerde communicatie en automatisatie. Want geen enkele sneeuwvlok is voor ons dezelfde.

Klik op de verschillende klantencases hieronder en ontdek dat wij niet enkel websites bouwen.
https://eskidoos.be/portfolio/

"Eskidoos is een jong en creatief webbureau dat zich toelegt op het ontwerpen en ontwikkelen van tijdloze en strategische websites.Ons team van getalenteerde ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers streeft ernaar om jouw online aanwezigheid te versterken van merken, en indrukwekkende digitale ervaringen te creëren.Met oog voor detail en een focus op innovatie leveren we op maat gemaakte oplossingen die zowel visueel aantrekkelijk als technisch geavanceerd zijn.Bij Eskidoos kun je rekenen op een breed scala aan diensten, zoals webdesign, webontwikkeling, e-commerce-oplossingen en digitale marketingstrategieën.Websites, webshops, branding & marketing zijn helemaal onze dada!"
Adres: wezelstraat 8, 9032, Gent
Telefoonnummer: +32487499997
eb.soodikse@ofni
Stad: Gent
Route: wezelstraat 8
Postcode: 9032

Openingstijden

Maandag: 10:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Astria Promo Gifts Astria Promo Gifts 4 km De paraplu's die we bestelden zijn van heel degelijke kwaliteit en ze werden persoonl...
Dropsolid Dropsolid 6 km Zeer goede samenwerking met dit bedrijf. Dankzij Dropsolid hebben we opnieuw een grot...
Recensies
Wij hebben voor Eskidoos gekozen in de eerste plaats omdat we met lokale handelaars wilden werken. Nu kan ik het enkel aan iedereen aanbevelen! - mee nadenken over ontwerp en looks - opvolgen van updates - nagaan hoe je kan adverteren op Google of andere zoekmachines Kortom, de complete oplossing voor elke zaak!
Ik ben vooral tevreden over het gemak in communicatie en de transparante samenwerking. Als resultaat heb ik een mooie, klantgerichte en goed werkende website, die eigenlijk perfect toont wat mijn diensten zijn. Ik zou eskidoos aanraden aan iedereen die op zoek is naar een website bouwer die snel reageert en goede resultaten neerzet.”
Recent overgestapt naar hosting bij Eskihost en dit blijkt de beste beslissing te zijn die ik in jaren genomen heb. De hostingservices bij Eskihost overtreffen die van andere gevestigde waarden. Website opmerkelijk sneller, emailproblemen waar ik voorheen mee te maken had volledig van de baan, en een customer service om U tegen te zeggen. Eskihost staat op gelijk welk uur van de dag paraat voor support, antwoordt snel op alle mogelijke vragen, en slaagt erin voor ieder probleem een oplossing te vinden, & dat alles aan héél scherpe prijzen. Je wéét gewoon dat je website bij hen in goede handen is, want deze mannen kennen er alles van en weten verdomd goed waarmee ze bezig zijn. Aanrader!!
Eskidoos ontwierp en implementeerde een aantrekkelijke en goed functionerende website. Dit op maat van mijn activiteiten. Ben een tevreden klant van Eskidoos. Eric D.
Voor we aan onze website begonnen waren twijfelden we, gaan we niet gewoon in een bureau terechtkomen waar dat we gewoon een nummerke zijn en afwerken en hup naar de volgende? Onze eerste ervaring was, ja we zitten hier echt goed, gasten die weten waarmee ze bezig zijn. Het feit dat we hier nog 5 jaar later taart zitten eten samen zegt genoeg, van mij mag dat elke maand taart zijn, als dat zo inspirerend blijft
Zeer aangename samenwerking, goede service met een mooi resultaat
Als je een website of webhosting nodig hebt, twijfel dan niet en vertrouw op Eskidoos. Ik heb reeds verschillende websites bij hen laten maken en ze zien er steeds heel professioneel uit. Het grootste voordeel vind ik de support, je kan ze steeds een vraag stellen en het wordt altijd snel opgelost. Een tevreden klant en ik raad het iedereen zeker aan!
Christophe en Thibault zijn bijzonder aangename webheersers die de knepen van het wijde web en andere computergelegenheden meer dan onder de knie hebben. En zeer snel bereikbaar, what did you expect?
Fantastische webdevelopers. Heb er al 3 sites mee samen gemaakt en steeds content. Leer ook steeds zelf bij omdat de moeite genomen wordt om het mij uit te leggen! Top-team!
Heldere communicatie en professionele uitvoering... heel tevreden van de samenwerking!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;


We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid