facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Esila Pizza Kebap

Esila Pizza Kebap

Info

ESİLA PİZZA & KEBAP

Izgara çeşitleri ve Pizza çeşitlerimizle olağanüstü lezzetler sunan Esila Pizza & Kebap 2010 tarihinden bu yana hizmet vermektedir.

Adres: Koerseldorp 21, 3582 Koersel, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 3211725397
Stad: Koersel
Route: Koerseldorp 21
Postcode: 3582


Openingstijden

Maandag: 15:30 - 23:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eethuis Esra Koersel Eethuis Esra Koersel 125 meter Eten afgehaald net. Bestelling snel gekregen Ik moest wel voor een durum kip en een ...
Recensies
ik had een kapsalon gebestelt maar geen fork of lepel gekregen dan moet ik met mijn hand eten
Eten afgehaald net. Bestelling snel gekregen Ik moest wel voor een durum kip en een kleine kebab 20 euro betalen? Ik heb daar niks gezegd, thuis heb ik hun menu opgezocht en voor de beide moest ik normaal 14 euro betalen. 6 euro te veel betaald
Al meermaals besteld bij esra, telkens zonder klachten. Vandaag was het een grote ommekeer. Besteld om 18.30u en om 20u nog steeds geen bestelling te zien. Levertijd was 40minuten Gebeld naar esra en daar werd verteld dat de chauffeur dadelijk ging vertrekken. Afstand tot thuis is 3km na 20 minuten was er nog steeds geen levering. Toen ik wou bellen om te annuleren, stond de chauffeur aan de deur. Eten alles behalve warm!! Het zal een tijdje duren dat we ze nog eens een kans geven..
17:00 besteld na 55min vraag en bel ik wanneer het geleverd wordt krijg geen antwoord na 15min stuur ik nog eens een sms via whatsapp gaat het geleverd worden ofniet als het bestelling niet klaar is lever dan niet en krijg een antwoord oke, als je een werk doet doe het dan deftig laatste keer bij esra dat ik nog bestel of ga .
Elke keer in orde, pizza vond ik ook heel lekker.Eten: 5/5
Super lekkere kebap en kiymali.Eten: 5/5
Rotslechte service!! Om 16u26 een bestelling geplaatst via whatsapp en ze geven aan dat mijn bestelling goed is doorgekomen. Om 18u waren ze er nog steeds niet. Dus ik stuur een bericht of ze er bijna zijn. Lezen ze mijn bericht en krijg er niet eens antwoord op. Om 18u40 waren ze er nog steeds niet. Heb maar uit miserie gezegd dat ze mijn bestelling mogen annuleren. Dan mag uw eten zo lekker zijn als dat ge wil, als uw service op niks trekt zult ge geen hol verder geraken. Het kan zijn dat ge wat later zijt door drukte, maar het is gewoon respectloos als ge berichten leest en niks laat weten. Hier kom ik nooit meer.
Grote zaak in het midden van een kleine centrum vriendelijke personeel lekker eten snelle serviceEten: 5/5
Heel lekker gegeten, rijkelijk gevulde durum!Eten: 5/5
Durum kip besteld ,kebab gekregen. Frietjes ook niet gekregen. En bij vorige bestelling extra pepers besteld en ook niet gekregen. Niet tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid