facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ESI Informatique

ESI Informatique

Info

ESI Informatique a été créé en 1987. Cela fait donc 30 années d’expérience. ESI Informatique est géré de manière familiale en privilégiant toujours les contacts personnalisés et le sérieux.



"ESI Informatique est une société de développement informatique multi-disciplinaire présente sur le marché de la Wallonie depuis sa création en 1987.Plus de 50 employés travaillent côte à côte mêlant la consultance et le conseil en parc informatique, maintenance, vente de matériel éducatif et bureautique, création et développement de site internet ainsi que la gestion comptable et des stocks de votre entreprise.Nous offrons un service personnalisé : soucieux d’enrichir encore nos connaissances et de pousser la qualité de notre travail au profit de votre plus grande satisfaction.C’est ainsi que nous pensons pouvoir au mieux vous guider dans vos choix en analysant vos besoins avec justesse pour un service durable."
Adres: Chaussée de Heusy, 225, 4800 Verviers
Telefoonnummer: 087 22 60 60
Stad: Verviers
Route: Chaussée de Heusy, 225
Postcode: 4800


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Esi france, HE2B ESI
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lemonline Lemonline 401 meter Vertaald door Google Kwaliteits service! Origineel Service de qualité!
All4Addicts All4Addicts 1 km Vertaald door Google De bovenkant van de bovenkant. Over het algemeen leuk persoonlij...
cipiyou cipiyou 1 km Vertaald door Google Luisteren en dienen! Origineel A l'écoute et au service!
LOPES LOPES 1 km Vertaald door Google Gemakkelijk toegankelijk vriendelijk personeel Origineel Facile...
Docteur Pc's Docteur Pc's 1 km Vertaald door Google Geweldige winkel en geweldige service Origineel Super magasin e...
ISMV Section Informatique ISMV Section Informatique 1 km Enseignement, infographie, programmation, ...
iMedia Verviers iMedia Verviers 2 km Vertaald door Google Onderwerpservice, snel en zeer vriendelijk. Zeer goede prijs-kwa...
Recensies
Vriendelijk en professioneel onthaal. Serieuze opvolging in de ontwikkeling van een website. Competent en attent personeel.
Geweldige winkel, een zeer efficiënte webafdeling die ik aanbeveel
De service en de receptie zijn echt heel erg goed. Ik bedank de technicus die mij en mijn pc en mijn gegevens heeft gered. Ik raad deze winkel oprecht aan.
Welkom en service ten top! Nogmaals bedankt aan hen, en aan het geduld van de heer Alex, voor zijn kostbare advies en zijn knowhow.
Geweldig welkom van het personeel en de technicus doet zijn best om de kosten te drukken. Nogmaals bedankt !
Geweldige ervaring! Onberispelijke service
2 afzonderlijke bestellingen voor en na de bevalling. Bestelling in januari 2020: Er was de jaarlijkse sluitingsperiode, gemakkelijke bestelling en zonder het minste probleem. Gezien de specifieke aard van de bestelling werd een vertraging verwacht. De ontvangst en de levering aan huis waren echter een beetje slecht in elkaar gezet, maar uiteindelijk verliep alles vrij snel en op tijd terug naar normaal voor mijn projecten. Betaling en afwikkeling zonder problemen, goede opvolging na verkoop. Bestelling mei 2020: Bestelling snel en kwalitatief in huis. Ook niets te zeggen. De tarieven zijn redelijk voor een dienstverlener die voet aan de grond heeft in vergelijking met de "grote jongens" online, maar de kwaliteit van de dienstverlening is er!
Biedt echte service na verkoop. De prijzen zijn niet de goedkoopste, maar de service is er. Voor professionals met een beperkter budget is ESI prima in vergelijking met andere bedrijven
Computerwinkel waar snelheid hand in hand gaat met competentie. Of het nu gaat om aanschaf van nieuwe apparatuur of reparatie, een deadline wordt gegeven en blijkt uiteindelijk meestal korter te zijn. Eerlijkheid van de winkel die de aankoop niet pusht. Als een apparaat te duur is om te repareren, laten we het u weten...
Ik kocht 8 maanden geleden een speeltoren van hen, en enige tijd geleden had mijn pc een probleem, dus ik stuurde het naar esi zodat ze het voor mij konden repareren, ze ontdekten het eerst het probleem, de zorg kwam niet van hen maar van de fabrikant van de grafische kaart. En in zeer korte tijd het probleem opgelost binnen het kader van de garantie dus geen extra kosten. De dienst na verkoop is dan ook perfect. Over het algemeen raad ik ten zeerste aan om bij hen te kopen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid