facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Escaping Belgium

Info

Een real-life escape game in de Kempen, je wordt opgesloten in een kamer met als doel te ontsnappen. Let op, je hebt maar 60 minuten de tijd.

Adres: Kasteelstraat 67, 2470 Retie
Telefoonnummer: +32 (0)14/38.86.61
Stad: Retie
Route: Kasteelstraat 67
Postcode: 2470



op zoek naar gerelateerd: Beste escape room België, Le Prince Retie, Escape room dessel, Escape room Geel, Escape room Retie review, Escape Mechelen, Escape Room olen, Escape games
Recensies
Heel tof! Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg. Wij hebben een beetje escape ervaring en zijn er op ongeveer 57 minuten uit geraakt zonder te veel hints.
Super escape room! Allebei de kamers zijn zeker de moeite waard, voor zowel de beginnende als de wat ervarende speler. De eigenaren zijn liefhebbers en dat merk je aan alles; van decor, tot aan puzzels en van de begeleiding tijdens het spel tot aan het napraten. Kom deze kamers zekers eens spelen!
Le Prince, Leuke kamer maar geen gemakkelijke. Deze werkt zonder sleutels en slotjes. Vooral raadsels en puzzels. We hebben ons goed geamuseerd.
Super toffe kamer! Heel leuke ervaring, mooie inkleding. Echte aanrader! Ook heel vriendelijke mensen
Zeer vriendelijke zaakvoerders. De kamer zou iets ouder zijn, maar je merkt dit niet echt. Het heeft een zeer vloeiende verhaallijn en achteraf nog een fijn gesprek gehad. Echt een aanrader.
Je zou denken dat perfectionisme niet bestaat maar in deze escaperooms komen ze er toch we verdomd dichtbij! Zeker niet twijfelen om naar Retie af te zakken want het is een waanzinnige beleving.
Fantastische escaperoom met veel oog voor detail, mooie inrichting + thema. De muziek zorgt voor de juiste sfeer en de rest van de beleving en puzzels zit helemaal juist. Prima begeleiding waarbij je de liefde voor escaping voelt. We zijn helemaal fan van deze room!
Ik kan me oprecht moeilijk inbeelden hoe escape rooms deze 2 ooit zouden kunnen overtreffen, dit is gewoon perfect tot in de kleinste details. We waren enkele jaren geleden al omvergeblazen door de eerste kamer, en toen we onlangs de tweede kamer deden bleek dat ze zichzelf overtroffen hadden. De gastheer is ook een toffe kerel die vol passie en fierheid over zijn projecten babbelt. 1 minpuntje aan dit alles: andere escape rooms zijn nu steeds een teleurstelling ;
in 1 woord, GEWELDIG. Deze makers hebben werkelijk alles uit de kast gehaald op beleving. Onwijs gedetailleerd met een perfecte afwerking. Ook net als bij de eerste kamer was het ontvangst warm en hartelijk. De introfilm was van hoge kwaliteit dus de toon was gezet! met zn vieren hebben we hard door moeten werken en hebben we ruim 90 minuten genoten, jawel ik zeg ruim want 7 minuten te laat verlaten we vol verwondering de laatste kamer. Jammer maar het mocht de pret niet drukken. Dit is absoluut top 3 kamer voor iedere speler die regelmatig een kamer speelt.
Schitterend gemaakte escape room, met erg leuke puzzel opdrachten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid