facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Escaperoom Antwerp

Info

De nieuwste escaperoom ervaring van België!

Adres: Herentalsebaan 47, 2980 Zoersel
Stad: Zoersel
Route: Herentalsebaan 47
Postcode: 2980


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 21:00
Zondag: 10:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: escape room antwerpen groenplaats, escape room antwerpen review, escape room antwerpen reyndersstraat, escape room antwerpen frankrijklei, beste escape room antwerpen, escape room antwerpen out of the box, escape room antwerpen 10 personen, escape room antwerpen 8 personen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nacht van de Long Man Nacht van de Long Man 695 meter Nacht van de Long Man
Brocantal Brocante Brocantal Brocante 896 meter Welkom iedereen op deze pagina , Dagelijks nieuwigheden dus op tijd komen kijken voo...
Nina's creatief atelier Nina's creatief atelier 3 km Heerlijke relaxende massage gehad!
De Swaenhoeve De Swaenhoeve 4 km Er even tussenuit. Genieten van de mooie natuur en paarden. Een rit met de koets onts...
Recensies
Ik speelde vandaag voor het eerst een escaperoom bij Escaperoom Antwerp en kan hem iedereen aanraden! Ik speelde de kamer ‘Toy Factory’ en had een super escape ervaring om niet snel te vergeten! Super originele kamers, allemaal op-en-top en volledig in thema, verademende, uitdagende puzzels en een hele goede, sfeervolle ontvangst! Alles wat een goede escaperoom voor mij moet hebben. Écht de moeite dus! Ik heb ervan genoten en we komen zeker een keer terug voor de andere kamer!
Waanzinnig goeie escape room, echt de moeite om te doen en al zeker de beste dat ik tot nu toe heb gedaan! Heel vriendelijk onthaal, duidelijke uitleg & top verhaal. Super goed ineen gestoken! 10/10 score voor mij, super goed gedaan!
Wij hebben hier intussen beide kamers gespeeld Hunting Season en The Toy Factory en kunnen niet anders dan deze plek aan iedere escape liefhebber van amateur tot heel ervaren aanraden!! De ontvangst is altijd super goed in thema, de medewerkers erg vriendelijk en de escape ervaring echt uniek met hele leuke vondsten in beide kamers, zeker doen dus!!
Erg leuke en uitdagende escaperooms. Vorig jaar hebben wij met veel plezier Hunting Season gespeeld en vandaag Toy Factory. Beide zijn zeker aan te raden!
Toy factory gedaan.... Next level, echt waar.... ik kan natuurlijk niet te veel details geven, maar deze moet je gewoon doen... als je een zesde bonus-ster kon geven, ik deed het direct!
Zeer leuke escape room ondanks deze al ietsjes ouder is. Zeker een aanrader.
1 van de beste kamers die ik in lange tijd gedaan heb. Zeker een aanrader.
Goede escape room. Goed onderhouden. Enkel faciliteiten locker, zetels, frisdrank beschikbaar en toilet - geen andere activiteiten. Misschien de intro´s tot de kamer iets geanimeerder brengen, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de hoge kwaliteit van de escape room zelf. Tevreden gevoel na het verlaten.
Hunting season. Zeker en vast de moeite. Het ontwerp van de kamer en de verhaallijn steken echt mooi in elkaar. Niet de makkelijkste maar echt een aanrader. Vriendelijk ontvangen en begeleid. Binnenkort opent er een 2de room. Wij zijn alvast benieuwd. Dank je wel voor de geslaagde avond.
Erg mooie verzorgde escape room! Een heel goed verhaal, heel leuk uitgelegd en aangekleed. Dankjewel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid