facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Escaperoom 3910 seconds

Escaperoom 3910 seconds

Info

Kan jij uit onze escaperoom ontsnappen in 3910 seconden? Voor een spannend uitje met vrienden, ook te combineren met andere activiteiten, bel ons!

Geschiedenis

De eerste Escaperoom in Noord-Limburg! In plaats van 60 minuten, krijgen de spelers 3910 seconden de tijd om in te breken in de zwaar beveiligde bankkluis en daar de goudstaven te stelen en te ontsnappen. Lukt het jullie om deze opdracht tot een goed einde te brengen door middel van samenwerking, inzicht en de nodige behendigheid? Boek nu via onze website!

Wil je er een gezellig avondje uit van maken, in combinatie met een hapje en een drankje? Ook dat is mogelijk. Neem hiervoor even contact op via [email protected]



"Wij zijn een escape room en virtual reality game centre ontwikkeld en beheerd door vier enthousiastelingen van live gaming. Kom ons vandaag nog bezoeken voor een aardige verrassing en een spannend team building spel met je bedrijf, familie of vrienden!"
Adres: Heerstraat 4, 3910 Neerpelt
Telefoonnummer: 0032472941434
Stad: Neerpelt
Route: Heerstraat 4
Postcode: 3910


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:45
Dinsdag: 10:00 - 22:45
Woensdag: 10:00 - 22:45
Donderdag: 10:00 - 22:45
Vrijdag: 10:00 - 23:45
Zaterdag: 10:00 - 23:45
Zondag: 10:00 - 22:45


op zoek naar gerelateerd: Escape room Pelt, Escape room Neerpelt Coppens, Escape room Limburg, 3910 Pelt, Escape room Houthalen, Escape Room Genk, Escape room in de buurt, Escape room 120 minuten
Recensies
We ervaarden het ene technische mankement na het andere tijdens ons spel in de escape room. Wat een leuke namiddag had moeten worden, draaide hierdoor uit op een sisser. Heel jammer!
Het speluur ging veel te snel voorbij jammer...anders misschien toch het goud kunnen pakken. Heel leuke eerste ervaring met escaperoom !
Voor ons gezin met 2 kinderen 10 en 15 jaar een eerste kennismaking met een escaperoom en we hebben er van genoten. Wij hebben de kinderversie van de goudroof gedaan, maar deze was ook voor ons als volwassenen zeer leuk.
De escape room zat super goed ineen! Heel leuk thema en serieus puzzelplezier. Een mafia thema waar het goud moet worden gestolen, maar er moeten eerst vele tips worden ontcijferd. Zeker en vast een aanrader! Thanks voor de goede ontvangst
Een hele leuke ervaring. Bij het binnenkomen wordt je fijn verwelkomd. Er staan versnaperingen op tafel en mits betaling kan je jezelf voorzien van drinken. Er is randanimatie voor de wachttijd te verzachten. Zo zijn er verschillende raadsels en spelletjes aanwezig. De man geeft goede instructies voor nieuwelingen. De escaperoom zelf was heel leuk. Veel speciale opdrachten in een leuk thema! Zeker de moeite waard! Je krijgt nog een leuke herinnering achteraf mee naar huis. We stonden zelfs in de top 10
Toffe kleinschalige escape room met momenteel 1 kamer. Uitleg was goed en volledig. De kamer zelf zat goed in een en eventuele tips waren goed afgestemd en nog cryptisch genoeg. Personeel was vriendelijk en toffe verassing op het einde van de kamer! Prijs is gemiddeld.
Was een toffe beleving. Heel vriendelijk onthaald. Waren goed op tijd en daar eerst nog iets gedronken. Je had daar aan je tafels al wat brainbrekers. Kon je jezelf al wat warm brainen . We zijn met het goud kunnen wegglippen. Hadden nog 1 min over. Nooit op de tijd gelet, nooit gedacht dat een uur zo snel voorbij was. Allemaal heel tof in elkaar gestoken. Petje af voor de makers. Wij zijn grote fan!!!
Het was de eerste keer dat ik met de kinderen een escaperoom ben binnengewandeld. Was een super leuke ervaring!!! Toffe activiteit om samen met gezin of vrienden te doen!!
Een leuke escaperoom met een leuk verhaal. Er waren verschillende elementen waardoor het ook leuk was voor 6 personen. Ontvangst was erg attent. Zeker een aanrader.
Wij kozen voor de alternatieve vorm van escaperoom met ‘de bom’. In opbouwde lijn moesten we aan de hand van verschillende puzzels, bommen ontmantelen. Één persoon had een VR-bril en zag de bommen en moest de handelingen uitvoeren. De rest van het team moest de puzzels oplossen door de info die zij hadden en die de andere persoon met de bril zag, samen te leggen. Dit was ook een heel leuk concept. Het ontvangst bij 3910 seconds was ook top! Vriendelijke begeleiding en goede uitleg! Super!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid