facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Escape Room Brussels

Escape Room Brussels

Info

Live Escape Game!
Saurez-vous vous échapper en 60 minutes ?
Kan jij binnen 60 minuten ontsnappen ?
Website: www.escaperoombxl.be �



"Enygma is Brussels' top escape game activity located in the historical heart of the city. Take part in an incredible team activity, solve puzzles and have fun in an immersive theatrical setting."
Adres: Keerkringenlaan 28, 1190 Vorst
Telefoonnummer: 32484291231
Stad: Forest
Route: Keerkringenlaan 28
Postcode: 1190


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:00
Dinsdag: 12:00 - 22:00
Woensdag: 12:00 - 22:00
Donderdag: 12:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Amphitheatro Amphitheatro 828 meter Nightclub - Opening 13.12.2014
Recensies
Wij deden met een groep van 5 de Nautilus escape room en hadden een zeer positieve ervaring met Mathias! Zeer leuke escape room, leuke elementen en niet het klassieke "zoek de sleutel voor het slot" ervaring. Aanrader!Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenJa
We zijn net ontsnapt uit de nieuwe school of wizardy escape room! Wat een fantastische ervaring! Mooi afgewerkt zoals altijd, een echte aanrader! Ook de begeleiding van Mathias was top.
Heel leuke escape room met verassende puzzels. Zeker met Lucie Watson als game master.
We hebben 'the Mayan temple' gespeeld met vier personen ideaal aantal voor deze kamer!. Goede, gezellige ontvangst en alles is mooi aangekleed in thema. De kamer zelf was leuk en uitdagend!
De zoektocht brengt je op heel leuke en interessante plaatsen. De escaperooms zijn een goede mix tussen raadsels en puzzels. Zeer vriendelijke begeleiding!
Super leuke ervaring met Lucie als game master. Heel geslaagd met leuke puzzels
Wij hebben met ons 5 de escape room Sherlock Holmes gespeeld. 3 kamers met codes en aanwijzingen wat een heerlijke spanning met zich meebracht. Extra tijd gekregen maar toch buiten geraakt. Zeer leuke en vriendelijke ontvangst en uitleg achteraf. We komen zeker terug.
Na Sherlock gespeeld te hebben waar de meningen van de groep wat uiteenlopend waren speelden we deze kamer en de algemen concensus hier was toch dat deze een stuk leuker was. Misschien wat teveel "papier" & "vreemde codes" maar éénmaal dat achter de rug waren de puzzels aangenamer en origineler dan bij Sherlock. We waren er vroeg "uit"...maar toch niet helemaal daar we dachten dat we "kalm" met het decor moesten omgaan...maar op het einde dus niet.
Top-kamer Sherlock! Leuke thema, goed uitgewerkt, niet te makkelijk maar haalbaar moeilijk en zeer vriendelijke begeleiding merci Benoit . Wij vonden het top.
Hier vind je een paar van de leukste escape rooms van België! ik heb ze allemaal gespeeld, met zopas de nieuwste 'School of Wizardry' die in echte Enygma stijl prachtig is ingekleed en uitgewerkt. Originele puzzels ook. Hier zal je geen 10 cijfercodes voor hangslotjes moeten zoeken. Elke kamer heeft zijn eigen origineel uitgewerkte puzzels en verassingen. Mattias heeft ons ook heel mooi ingeleid in de kamer. Heel vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid