facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Escape In Time

Escape In Time

Info

Real Live Escape Rooms



"Real Live Escape Rooms. Kom live ontsnappen uit een van onze kamers!"
Adres: Stationsstraat 1, 3140 Keerbergen
Telefoonnummer: +32456151832
Stad: Keerbergen
Route: Stationsstraat 1
Postcode: 3140


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 23:00
Zaterdag: 09:00 - 23:00
Zondag: 09:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Escape room Mechelen, Escape huis, Escape experience, Pyramid of Doom Keerbergen, Escape room vandaag, Escape room Rotselaar, Escape room 2 personen, Prijs Escape Room
Recensies
Samen met onze 2 kids van 14 en 17 hebben we ons geweldig geamuseerd! Deze escape room staat vooral in het teken van SAMEN-werken en dat maakt het zo leuk! Heel knap gemaakt, veel variatie en de foto die je op het einde meekrijgt, heeft thuis een leuk plekje gekregen en is toch dat extraatje dat het helemaal af maakt! Wij zijn fan en komen zeker de andere room uittesten! Bedankt aan Matthias om me zo duidelijk te informeren en Anke voor het leuke ontvangst!
Het was onze eerste escape room , met 2 tieners 12 en 15 en we hebben ons heel goed geamuseerd. Kregen duidelijke uitleg voor de start en we raakten op tijd buiten . Veel dingen om te doen dus geen echte kennis nodig om buiten te geraken , enkel gezond verstand en samenwerken .. We hebben de smaak wel te pakken denk ik
We hebben de escape room gedaan met onze 2 dochters van 8 en 10 jaar. Het was onze eerste ervaring met een escape room en we wisten totaal niet wat we mochten verwachten maar het was super tof! Heel leuk om te doen! Ook heel vriendelijke ontvangst. We komen zeker een keer terug voor de andere escape room.
Topervaring voor gezinnen met kinderen. Wij hebben echt heel hard genoten van deze originele kamer die toch wel heel anders was dan wat we tot nu toe deden. Onze jongens van 12 en 10 konden heel veel zelf vinden en doen. Echt een aanrader voor gezinnen of voor beginnende escape roomers. Wij komen zeker terug voor de tweede kamer!
We deden de Rusty’s kamer voor de verjaardag van een neefje. Wat een geweldige ervaring om deze escape room te doen. Zeker een aanrader voor gezinnen. Geen traditionele kluisjes zoeken en openen kamer. Maar slimme technologische puzzels. Ook visueel was het volledig af. Top ervaring!
Wij deden de piramide room. We hadden nog nooit eerder een escape room gedaan en dit was een super toffe eerste ervaring! Was wel redelijk moeilijk voor beginners, maar de vriendelijke medewerkers hebben ons goed begeleid met handige tips. Zeker een aanrader dus!
Hele leuke escape room! Wij hebben de Piramide-kamer gespeeld en deze zat erg goed in mekaar. Geen klassieke slotjes en kluisjes maar wel logisch denkwerk en technologische snufjes. Zeker een aanrader!
Een heel leuke escape room voor de hele familie. Het plezier staat hier voorop en je wordt geholpen indien het nodig is. En als je iets langer dan een uur nodig hebt, dan mag dat gewoon Naast puzzels ook veel doe-opdrachten voor de kinderen. Heel vriendelijke mensen. Een aanrader!
Het was onze 1ste Escaperoom, met 4 kids tussen 10-15 jaar, we vonden het zeer tof. We geven 4 sterren omdat we nog niet kunnen vergelijken met andere escaperooms. Niet angstaanjagend, goed doenbaar met jongere kinderen. Een positieve ervaring, vriendelijke eigenaars.
Heel goede escape room, wij hebben deze gedaan met een groepje 12-jarigen en dat was zeker doenbaar. Wij kozen voor Rusty's Facility, die enkele zeer leuke elementen bevat waaronder een minecraft opdracht , die zeer gesmaakt werd bij de kinderen! Zeer goede begeleiding ook, met enkele tips indien nodig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid