facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Escape House Emerantia

Escape House Emerantia

Info

Heb je al enkele escape room gespeeld? Dan ben je klaar voor een nieuwe belevenis. Een missie in een huis met een authentiek karakter.

Adres: Tiensestraat 218, 3000 Leuven
Stad: Leuven
Route: Tiensestraat 218
Postcode: 3000



op zoek naar gerelateerd: Escape House Leuven, Escape House Hasselt, Escape Room tiensestraat Leuven, Escape room rotselaar, Escape room Kortenberg, Leuven Escape Room Jumanji, Escape room Westerlo, Escape Room Code van Coppens Leuven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Escape Room Leuven Escape Room Leuven 85 meter Keuze uit 4 escape rooms (maximale capaciteit van 22 pers.). Gelegen binnen de ring v...
Exitroom Leuven Exitroom Leuven 925 meter Intussen hier al meerdere kamers gespeeld: Jumanji, Prison Break en Fort Knox. Deze z...
Escape House Leuven Escape House Leuven 1 km Vandaag de Alice in Wonderland gedaan…. Na de Harry Potter kamer begin dit jaar wel h...
Recensies
Schitterend Escape-room, al is t eerder een escape-house. Super concept met originele puzzels en goede effecten. Wij geraakten net rond maar ook als dat niet zou gelukt zijn hadden we ons toch rot geamuseerd. We hebben er als familie een 10-tal rooms opzitten en dit was met afstand de allerbeste.
Al wat escaperooms gedaan en deze was absoluut de beste!! Zonde dat de escaperoom weg moet uit deze locatie het huis. Het heeft echt veel code van Coppens gehalte. Bedankt voor de zalige ervaring!!
Bij uitstek één van de beste escape rooms die ik al gedaan heb. Deze escape room is een volledig huis, van kelder tot zolder en iedere kamer bevat unieke, leuke en uitdagende puzzels. Soms heel grappig, soms heel griezelig, maar vooral heel erg leuk! Niet voor beginners en schrikschijters. Absoluut aan te raden!
Puzzels zitten super leuk in elkaar, de decor past perfect in het thema en het personeel is zeer vriendelijk. Een super fijn en uitdagend escape huis, met een goed verhaal. Wij hebben toch wel al wat escape rooms achter de rug, en dit behoorde zeker tot een van de betere. Extra leuk is dat hij ook iets langer duurt dan de gemiddelde escape room. Absolute aanrader!
Van het moment je door de voordeur binnenstapt, start de ervaring. Deze ervaring wordt steeds intenser naarmate je vordert. Een heel thematisch escape spel met een volledig huis te ontdekken. Dit was een unieke ervaring. Je wordt meegezogen in het verhaal. Het volledig plaatje klopte. Een aanrader!!!! De lat is hoog gelegd voor de volgende.
Echt een aanrader! Idee en puzzels zijn enorm leuk in elkaar gestoken. Kan ook alleen maar positief terugkijken op het 'personeel' dat er werkt. Heel vriendelijke dame.
We hebben +10 escape rooms gedaan maar deze steekt er met kop en nek bovenuit. Top kamer/huis. Zeer hard van genoten. Ongelooflijk spannend.
Ongelooflijk spannende ervaring! Niet voor beginners, maar dat maakte het net een super leuke uitdaging! Een absolute aanrader!
Top ervaring, zeker een aanrader. Mooi aangekleed. Leuke puzzels. De nodige spanning.
De moeite! Inderdaad niet voor beginners maar als je echt vast zit krijg je op tijd een tip. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid