facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ESA Saint-Luc Tournai

ESA Saint-Luc Tournai
"L’institut Saint-Luc enseignement secondaire de Tournai est une école artistique Lasallienne publique et gratuite.Notre démarche éducative et pédagogique est une démarche d’ouverture aux autres et au monde, d’accompagnement des élèves avec une écoute attentive aux plus faibles d’entre eux et nous sommes soucieux de les responsabiliser tout au long de leur scolarité.L’épanouissement de chaque personne nous importe et nous l’envisageons dans la relation avec les autres. Nous développons les compétences de nos élèves dans le domaine de l’art et des disciplines à caractère artistique, de l’enseignement général de transition à l’enseignement professionnel artistique."
Adres: Chaussée de Tournai 7 , Tournai 7520, BE
Telefoonnummer: 069 25 03 66
Stad: Tournai
Route: Chaussée de Tournai 7
Postcode: 7520



op zoek naar gerelateerd: saint luc tournai prix, st luc tournai graphisme, saint luc tournai inscription, concours saint luc tournai, saint luc tournai intranet, esa saint luc liège, saint luc tournai formation, st luc tournai architecture
Recensies
Gewoon de beste jaren van mijn opleiding! Luisterende, gepassioneerde en toegewijde docenten, die hun kennis op een geweldige manier doorgeven aan studenten, en die voor iedereen de tijd nemen. Het betreft de artistieke en algemene docenten, ze waren allemaal geweldig. Prachtig pand, een welwillende, zachte sfeer, kortom de school waar we opgroeien, waar we volwassen worden en waar we bloeien, de student wordt constant begeleid om te slagen! Bedankt Sint Lucas
Goede school in het algemeen, we betreuren het alleen dat de hoofdleraar in volume in de hand alle optieleraren heeft aangesteld. Ze verwart pedagogie en totalitarisme, het is jammer dat het tijd is voor het management om rekening te houden met de klachten van ouders en er zijn er veel, we hebben ze tijdens de laatste vergadering besproken. jonge mensen zijn er om te leren, niet om vernietigd te worden door de eisen van Madame. Jammer dat het een leraar is die alles verpest.
Middelbare en hogere vestiging van de Kunsten in een breed aanbod! Mijn voormalige vestiging van mijn eigen studies Artistieke Geesteswetenschappen en Interieurvormgeving. Een monument en een setting à la Harry Potter met studies van grote kwaliteit, prestige en grote faam!! Het is een referentie in de wereld van kunst, architectuur, drukkunst en meubelmakerij. Studeren op deze geweldige school markeert je voor altijd!!! En zeer goed gelegen nabij deze prachtige stad Doornik in België :
Of je nu een kunstenaar in hart en nieren bent en/of op school faalt, Saint-Luc is misschien iets voor jou. Op het beroepsgedeelte heb ik daar een vak geleerd en op mijn 16e vond ik de school eindelijk interessant! Het is meer dan twintig jaar geleden en ik bewaar er een prachtige herinnering aan! Of het nu gaat om school, internaat en later het kot... velen van ons zeggen dat we daar onze beste jaren hebben beleefd!! Niets te maken met een Franse middelbare school!!
Als ik mijn opleiding op deze school in één woord zou moeten samenvatten, zou dat zijn: Onuitwisbaar. Onuitwisbaar als permanent, de herinneringen aan deze welwillende en zo innemende leraren... Onuitwisbaar en duurzaam, de kwaliteit van onze cursussen die ons vandaag, 30 jaar later, nog steeds van dienst is... Onuitwisbaar als onlosmakelijk, de vriendschap die we daar creëren en die we voor altijd behouden... Onuitwisbaar als onveranderlijk, dit solide gebouw dat de tand des tijds doorstaat met zijn elegante architectuur... Saint-Luc blijft en blijft de levensschool... Bedankt Sint Lucas.
Kunstacademie en kunstenaars bij uitstek. We werken daar projectmatig met docenten die altijd aanwezig zijn en sterk betrokken zijn bij hun oefeningen. Het 'boheemse' aspect van sommige studenten kan meer dan één verontrusten. Maar vergis je niet, de opstijging naar de hogere klas gebeurt volgens een piramidesysteem, veel klassen van hetzelfde niveau bij de ingang om te eindigen met slechts twee, zelfs één klas aan het einde van het schoolcurriculum op de sectie, als je niet in de beste staat bent, is het herhaling op zijn best. Je leert daar en vindt een grote openheid, knowhow en knowhow. Maar daarachter is hard werken vereist en is uitmuntendheid vereist om de ladder te beklimmen. Uiteindelijk zullen degenen die weten hoe ze moeten jongleren met hun creativiteit / beheersing van de aangeleerde technieken terwijl ze de cursus van uitmuntendheid in hun werk hebben, daar DE beste scholen vinden, degenen die denken vast te houden door ALLEEN bohemien te zijn zonder hard te werken - voet houdt het niet vol lang.
Ah maar man, het waren gewoon de beste 4 jaar van mijn leven, deze school gaf me alles wat ik nodig had toen ik het nodig had en sterker nog, het is diepbedroefd dat ik ermee stop. Het is heel duidelijk dat veel mensen nu dood zouden zijn als we geen toegang hadden gehad tot deze omgeving. Het verschil wordt daar gewaardeerd, welwillendheid, steun en openheid stromen over de muren heen. Ik hoop dat deze sfeer na verloop van tijd niet zal verdwijnen, want juist dit creëert de magie van St. Luc.
Fantastische school, dochter van een leraar in Frankrijk, ik had moeite om in "de mal" te passen... Saint Luc zorgde ervoor dat ik van "leren" hield, gaf me de kans om me te verwonderen over werken waar wat me omringt en gaf me de wens om te ontdekken ... Het is meer dan een school, het is een levenskunst... Fantastische waarden, topdocenten, geweldige cursussen en niet te vergeten de andere medewerkers receptie, bibliotheek, supervisors die zorgzaam en attent zijn! Van kunstgeschiedenis tot urenlang tekenen via muziek en antropologie... Leren was een genoegen en nu dwing ik mezelf om, dankzij dit leren, mezelf de liefde voor kunst en creatie over te brengen. Bedankt allemaal en lieve ouders... Je zult er geen spijt van krijgen!
Meer dan een kunstacademie, een artistiek universum waar je kunt floreren en je weg kunt vinden! Een open, zeldzame opvoeding. St-Luc gaf me toegang tot de kunstwereld op de middelbare school! Een ongelooflijke kans en een grote vooruitgang in mijn artistieke carrière, het opende vele deuren voor mij later in mijn creatieve professionele carrière.
Een geweldige school waar ik mijn beste schooljaren heb doorgebracht. Docenten grotendeels aan de top en de sfeer is top! Toch zullen we spijt krijgen van een misselijkmakende en slecht georganiseerde leiding.En plan ook een back-upplan want na zo'n school kan je rechtstreeks naar de werkloosheid!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid