facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eronda Woonmode

Eronda Woonmode

Info

Eronda biedt alles voor uw interieur! Echt maatwerk-Meubels-Keukens-Badkamers-Gordijnen-Verlichting. Alles zorgvuldig uitgekozen door interieurarchitecten!

Geschiedenis

Eronda maakt uw meubels !



"SPECIALIST IN MEUBELS, KEUKENS EN TOTAALINRICHTING OP MAAT.Ben je op zoek naar een specialist op het vlak van interieur design? Wij bieden een compleet aanbod aan meubelen, keukens en totaalinrichting op maat met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding."
Adres: Kuilstraat 47, 9420 Erondegem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 053 72 91 38
Stad: Erondegem
Route: Kuilstraat 47
Postcode: 9420


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Eronda badkamer, Eronda salons, Openingsuren Eronda meubelen, Eronda Facebook, kasten op maat erpe-mere, Meubelwinkel erondegem, Eronda vacatures, Eetkamer op maat
Recensies
Prachtige zaak, vriendelijk bediening, uitmuntende kwaliteit en superieure afwerking van meubels of je nu gaat voor een totaalproject of gewoon twee keukenstoeltjes, alles is met grote zorg en eerlijkheid gemaakt. Ook zeer correct wat betreft leveringstermijnen. Wij hebben niet anders dan zeer goede ervaringen met deze zaak en kunnen ze met 5 sterren meer dan aanbevelen
Top kwaliteit en service. Gehele interieur van ons bowlingcenter onder handen genomen en het is verbluffend! Aanrader!
Eronda heeft badkamer en keuken gedaan. Badkamer is bij start afgeblazen en kleine terugbetaling gedaan zodat ik bij andere installateur kon gaan voor af te werken. Keuken is nog steeds bezig. Geen pompbak, keukenbladen moeten vernieuwd worden, beschadiging paneel. Deur frigo piept, wegens integratie domotica problemen die men zou doen, moet ik nu voor Eronda tekenwerk doen. Krijgen Julie niet aan de lijn, belt niet terug. Vertrouwen 0 momenteel. Graag asap update hoe jullie dit gaan afhandelen. Is meer dan 1 jaar geleden dat de installatie begonnen is.
Veel mensen denken nog dat dit een zaak is met enkel klassieke oubollige meubelen. "Eronda" klinkt ook niet zo trendy. Bij recent bezoek aangenaam verrast door het mooie, ruime en leuke aanbod. Echt de moeite om eens te gaan bezoeken.
Geen fan van Eronda en kan deze firma niet aanbevelen. Dramatische plaatsing met heel wat schade aan de muren Antwoord Eronda: Schilderen moet je erna maar doen. De silicone hangt uitgestreken op onze mooie zwarte muur. Ook in het opmeten En uittekenen loopt er heel wat fout. Toiletmeubel paste niet in de ruimte wegens te groot, tussen de lattenbodem moet een balk geplaatst worden want anders zakt het bed in. De kleerkast op maat was wel ok en zeer mooi. Sterren aangepast van 1 naar 4 na telefonisch contact met Julie. Julie was zeer begripvol en heeft oplossingen aangeboden om deze ongemakken weg te werken.
Supervriendelijke service en een grote mooie showroom waar je zeker jouw smaak zal vinden!! Absolute aanrader!
Ik ben goed geholpen op mn keuze te maken vestiare en wandkast. De levering was sneller dan verwacht en zowel de plaatsing als afwerking zijn top. Bedankt daarvoor,ik raad jullie aan !!
Tafel en stoelen gekocht voor ons nieuw appartement ; stevig en mooi lijkt onverslijtbaar . Pure kwaliteit ! Wij zijn op zoek naar een salontafeltje Misschien heeft Eronda voor ons wat ?
Mooi winkel en moderne keuze. Wel vrij duur, maar hier krijg je kwaliteit voor terug.
Heel aangename winkel met mensen die je enorm goed helpen en begeleiden. Keuze voor jong en oud. Een echte aanrader.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Eronda Woonmode met het openbaar vervoer


Erondegem Kerk 430 meter
92
Erondegem Kerk 450 meter
92
Erondegem Kerk 450 meter
385

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid