facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ERLNMYR

ERLNMYR

Info

Your catalyst for science and improvisation.

ERLNMYR is a start-up in Antwerp by computational linguist and improviser Ben Verhoeven.



"ERLNMYR brengt wetenschap op een verstaanbare en originele manier dichter bij de mensen. We gebruiken hierbij improvisatietechnieken zowel als vaardigheid en als leermethode en bieden shows, coaching, workshops, presentaties en consultancy rond wetenschapscommunicatie voor scholen, bedrijven, academici en particulieren."
Adres:
Telefoonnummer: +32 497 55 21 65
Stad: Berchem


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Bloeyende Wijngaerd De Bloeyende Wijngaerd 748 meter Toneelvoorstellingen voor jong en oud door onze groep. We brengen u per jaar 3 voorst...
Paljas Producties -pagina Paljas Producties -pagina 861 meter Professioneel reizend theatergezelschap Paljas Producties
Atelier Parkoer Atelier Parkoer 2 km Blijf op de hoogte over de verschillende projecten waar we mee bezig zijn.
Recensies
Improbotics was een hele toffe, grappige en interessante voorstelling, perfecte aanvulling voor ons project omtrent data science in de humane wetenschappen! Ook een super team om mee te werken :D ben benieuwd wat jullie nog allemaal zullen doen!
We mochten, samen met een 100-tal leerlingen, genieten van "Improbotics", een voorstelling die duidelijk maakt hoe goed een AI kan communiceren, en waar een AI nog mee worstelt. Een prachtige voorstelling die je gradueel meeneemt doorheen verschillende stappen, tot je aan een finale komt waar je de AI niet meer kan onderscheiden van z'n menselijke tegenspelers. Grappig, indrukwekkend, duidelijk en leerzaam!
zeer leuke én entertainende workshop gekregen van ERLNMYR over het gebruik van tools zoals ChatGPT op het werk, aanrader!
Ik volgde een workshop podiumtraining bij Ben. Ik vond het een leuke en leerrijke ervaring. Zijn aanpak waarbij improvisatietechnieken gebruikt werden vond ik uniek, en het draagde goed bij aan de workshop. Ook vond ik het fijn dat er nadruk gelegd werd op je workshop-genoten leren kennen en een vertrouwensband opbouwen. De skills en tips die ik meegekregen heb zal ik zeker nog gebruiken bij presentaties en wetenschapscommunicatie-activiteiten.
Op het Nerdlandfestival hebben mijn vrouw en ik, samen met onze twee kleinkinderen, genoten van de voorstelling “Koninkrijk der Weetgierigen”. Heel kindgericht acteerwerk, overgoten met de nodige humor en inbreng van de kinderen zelf én heel passend in het concept van het wetenschapsfestival. Wat is wetenschap? Hoe werkt de wetenschappelijke methode? Dat zijn heel abstracte – en zo geformuleerd ook saaie – vragen voor jonge kinderen. Maar de antwoorden op die vragen worden plots heel bevattelijk als de hofhouding van een koning de intuïtieve opvattingen van hun vorst “Metaal smelt nooit” via systematische observaties in het laboratorium van het kasteel in vraag stelt “Fijn metaal smelt wél”. Ook voor dit jonge doelpubliek. Wetenschap is twijfelen aan wat men je vertelt. Niet omdat je liever op je eigen intuïtie vertrouwt – wetenschap is net géén intuïtie – en ook niet omdat je liever een betweter bent. Wel door een tegenvoorbeeld “een zwarte zwaan” te zoeken en op die manier een verkeerde overtuiging te corrigeren “Fijn metaal smelt wél”. Velen zouden niet verwachten dat je met taal en toneel jonge nerds en geeks kan boeien op een wetenschapsfestival. Die rol lijkt immers exclusief weggelegd voor fysica en chemie. Met hun optreden “Koninkrijk der Weetgierigen” toonden Ben Verhoeven en Tine Van Den Broeck echter een zwarte zwaan die deze foute overtuiging weerlegt. Het was een plezier om te zien hoe je op speels en kindgericht maar tegelijk helder en doelgericht de essentie van wetenschappelijk onderzoek kan overbrengen. Alle lof voor deze prestatie.
Geweldig concept, perfecte uitvoering! De show laat hun fouten er charmant uitzien, betrekt het publiek op zo'n leuke manier en leert je over de mogelijkheden van AI! Zou het aanraden aan jong en oud en iedereen daar tussenin!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid