facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Erkelens Keukens & Interieur

Erkelens Keukens & Interieur

Info

www.erkelens.be

Geschiedenis

Na het behalen van zijn diploma als meubelmaker ging Karel Erkelens (huidig zaakvoerder) aan de slag als keukenplaatser bij ILWA waar hij de knepen van het vak leerde. 10 Jaar later en een heleboel ervaring rijker stichtte Karel in 1977 zijn eigen zaak te Mariekerke.

Hij koos voor ILWA, Belgisch keuken-fabrikant nr1 met 15 jaar fabrieks- waarborg en meer dan 70 jaar ervaring, omwille van hun kwaliteit en soepelheid. ILWA KEUKENS KAREL ERKELENS groeide uit tot een vaste waarde in de streek en staat al 30 jaar garant voor een goede service, kwaliteit en een gunstige prijs.

In 2002 vervoegde Jan Erkelens zijn vader in de zaak en werd verantwoordelijk voor de verkoop. De combinatie van Karels ervaring en de gedrevenheid & dynamiek van Jan was duidelijk een schot in de roos en de zaak groeide uit tot de huidige BVBA INTERIEURSTUDIO ERKELENS & ZOON

In de voorbije 10 jaar is onze INTERIEURSTUDIO stilaan uitgegroeid tot dé keuken- & interieurspecialist van de streek.
Hierdoor is ook het team uitgebreid; zo zijn bekwame vakmannen het plaatsingsteam onder de deskundige leiding van Karel Erkelens komen versterken én werden er 2 interieurvormgevers aangenomen om onze unieke ontwerpen mee uit te werken en onze werven op te volgen.
Sinds 2010 is nu ook dochter Anneke bij ons werkzaam. Zij ontfermt zich over de boekhouding, personeelszaken en PR.
Zo blijven wij het familiale karakter van onze zaak behouden en is de toekomst alvast verzekerd!!



"Bij Erkelens – keukenspecialist sinds 1977 – staan vakmanschap en persoonlijke klantenbegeleiding centraal. Wij zijn geen handtekeningenjagers die zo snel mogelijk een keuken, badkamer of maatkast willen verkopen. Bij ons bestel je in vertrouwen.Na een uitgebreide kennismaking met zaakvoerder Jan vertalen onze interieurarchitecten jouw wensen naar een exclusief ontwerp. Dit ontwerp stellen we persoonlijk voor, om nadien bij te schaven totdat het volledig aan je verwachtingen voldoet. Pas dan beslis jij of je met ons in zee gaat. Wij gaan voor niets minder dan perfect. Zowel wat vormgeving, materialen, afwerking, uitstraling als levensduur betreft. En dat maken we bij Erkelens voor elk budget mogelijk."
Adres: Omgangstraat 70, 2880 Mariekerke, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 052/26.01.40
Stad: Mariekerke
Route: Omgangstraat 70
Postcode: 2880


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Masure keukens, Zelfstandige keukenbouwer, Toonzaalkeukens te koop
Recensies
Team Erkelens heeft ons onlangs op een fantastische manier geholpen. En dat was helemaal niet zo vanzelfsprekend. Top team en top service !!!
Uitstekend. Blij dat we bij de juiste keukenbouwer terecht zijn gekomen.
Leuk eerst contact
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid