facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Erica garden

Erica garden

Geschiedenis

Een familiebedrijf gespecialiseerd in het kweken van tuinplanten.
Uit eigen plantenkwekerij kunnen wij U een groot assortiment aanbieden.
Daarnaast worden er ook planten aangekocht bij collega-kwekers, op plantenbeurzen , veilingen,… in binnen- en buitenland.
U vindt bij ons een uitzonderlijk grote voorraad aan tuinplanten, van klein rotsplantje tot grote solitairbomen.

Naast dit grote assortiment aan tuinplanten, kan u bij tuincentrum Erica ook terecht voor tuinbenodigdheden, tuindecoratie, vijverartikelen, …..die U helpen om van Uw tuin een persoonlijk paradijs te maken.

Zowel de particuliere tuinliefhebber als de professionele tuinaannemer kan bij ons terecht.



"We zijn een familiebedrijf waar de derde generatie ondertussen mee aan het roer staat.Broer, zus, schoonbroer en neef ondertussen.Samen met een team van meer dan 10 personen staan wij iedere dag klaar om jou bij jouw keuze van planten en bomen te begeleiden.Altijd met de glimlach, want dat zit in ons DNA.Ook voor meststoffen, potgrond, boomschors, zaden, bloempotten vijverbenodigdheden … kan je in ons grote plantencentrum terecht, voor het grootste deel in open lucht, maar ook een grote afdeling indoor.Iedereen is hier welkom. De hobbytuinder, maar ook de professionele tuinaanlegger."
Adres: Brusselsesteenweg 624, 9402 Ninove
Telefoonnummer: 054/33.88.97
Stad: Ninove
Route: Brusselsesteenweg 624
Postcode: 9402



op zoek naar gerelateerd: Erica bloemen Ninove openingsuren, Tuincentrum Erica openingsuren, Erica catalogus, Bloemen Erica Meerbeke, Siergrassen Erica, Oasis Garden Ninove openingsuren, Erica plant, Tuincentrum Ninove
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuinmachines Van Laethem Tuinmachines Van Laethem 1 km Geen enorme toonzaal, geen bling bling maar wel service. Ben er langsgeweest voor ond...
Plantenhandel Suenaert Plantenhandel Suenaert 4 km Veel keus zeer vriendelijke bediening
Aveve Aveve 5 km Winkels en detailhandel
AVEVE Ninove De Plus - De Rouck AVEVE Ninove De Plus - De Rouck 5 km Heel vriendelijk en voor alles een oplossing doe zo verder Annick Rudy en nu ook Piet...
Recensies
Sedert enkele jaren ben ik druk doende met het zelf ontwerpen en aanleggen van de tuin . De beplanting koop ik steevast bij Erica Garden. Bovenal omdat het plantgoed van heel goede kwaliteit is en je er ook steeds terecht kan met vragen. Intussen hebben mijn tuinplannen vorm gekregen en ben ik, mede dankzij hun kwaliteitsvolle planten de gelukkige eigenaar van mijn droomtuin. Bedankt Erica Garden !
Ik kwam vandaag enkele struiken kopen. Mijn kar was zeer zwaar geladen en iemand van het personeel kwam mij meteen helpen. Ook aan de kassa riep men er meteen iemand bij om mij te helpen met het inladen. Ik heb geen enkele keer iets moeten vragen en het deed zo deugd dat meerdere personeelsleden spontaan hulp boden. Wat een klantvriendelijkheid, een voorbeeld voor vele zaken. Mijn complimenten aan het positief ingesteld en hulpvaardig team bij Erica!
Op 30/4 kocht ik voor 150€ struiken om te planten, grotendeels hortensia. Dezelfde dag plantte ik alles, maar de volgende ochtend waren 3 hortensia's helemaal belabberd : ze hadden de nacht niet overleefd... waarschijnlijk door de koude. De bladeren werden helemaal bruin, en nu blijft er niet veel meer over van deze plantjes. Voor mij is het duidelijk dat deze planten dus niet klaar waren om geplant te kunnen worden. Zelf ben ik geen professioneel plantenman, en ik betaalde ook de volle pot voor deze planten. Na telefonisch en mail contact zijn we nog niet echt tot een oplossing gekomen.
Fantastische zaak ! Als ze het hier niet hebben dan nergens. Net, overzichtelijk, maar vooral héél vriendelijk en behulpzaam personeel. Ruime parking en in vergelijking met andere plantenzaken... gunstige prijzen.
Net planten gaan halen voor plantvak 4x6m, super uitleg en advies, speciale vermelding voor Hannes die me héél goed geholpen heeft. Prijs , kwaliteit en uitleg TOP!
Prachtig groot plantenpark. Alles wat men kan bedenken voor de tuin. Van verzorging tot aanleg. Steeds vriendelijke bediening. Aanrader
Zeer ruime keuze in hun aanbod van tuin-en kamer-planten. Voor keuze Hagen , de beste van omstreken Ninove-Aalst. Ik heb beukhaag gemakkelijk gevonden
Heel veel keuze zelfs in putje winter.Ik was op zoek naar een niet woekerende bamboe en heb een mooie soort gevonden. De planten en bomen zijn overzichtelijk gepresenteerd. Het valt op dat het hele domein goed onderhouden wordt, het personeel is vriendelijk en spreekt met kennis van zaken. Geen spijt van mijn keuze.
Mooi verzorgde planten, heel ruim assortiment. Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Leuk om er rond te lopen. Heel veel keuze en goede prijzen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid