facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eric Stabel Poorten - Houtconstructies - Tuinaanleg

Eric Stabel Poorten - Houtconstructies - Tuinaanleg

Info

Niets mooier dan een tuin om van te genieten!
Onze werken als tuinaannemer zijn zeer uitgebreid. Een terras, zwemvijver, overkapping, houten bijgebouw, schutting, poort,... Van tuinplan tot uitwerking! Wij werken volledige projecten uit.

Geschiedenis

Wij maken en plaatsen alle soorten poorten op maat, en plaatsen ook de automatisatie ervan. Ook houtconstructies zoals bijgebouwen, schutting, overkapping, terras, betuining, ...Tuinontwerp en aanleg. Alles voor de complete realisatie van uw tuin!



"Niets mooier dan een tuin om van te genieten!Met zijn professionaliteit, kennis en ervaring zorgt Eric voor een tuinontwerp op maat en werken we, samen met ons team uw droomtuin uit.Eén aanspreekpunt. Niet onbelangrijk bij het realiseren van een totaalproject.Met ons uitgebreid machinepark en eigen atelier voor onze houtconstructies, werken wij elk project tot in detail uit!Uitvoering én opvolging van A tot Z met duidelijke bespreking, correcte afspraken en goede communicatie met de klant.Tuinontwerp - Tuinaanleg - Bijgebouwen - Tuinverlichting - Landelijke tuinen - Eiken bijgebouwen - Totaalprojecten"
Adres: Vogelbergstraat 1, 2380 Ravels
Telefoonnummer: 0478 30 33 07
Stad: Ravels
Route: Vogelbergstraat 1
Postcode: 2380


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid