facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eric's bogenshop

Eric's bogenshop

Info

Dit is een plaats waar wij updates over de winkel en zijn inhoud geven.
Like onze pagina om altijd op de hoogte te blijven.
Onze website:www.bogenshop.be

Adres: Vijverstraat 14, 3920 Lommel
Telefoonnummer: 0496860543
Stad: Lommel
Route: Vijverstraat 14
Postcode: 3920


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Wedstrijd compound boog, Archery shop Belgium, Pijlen voor boogschieten, Www pijlenboog be, Handboog kopen waar op letten, Boogschiet kleding, Wedstrijd recurve boog, Jachtpijlen
Recensies
Ik heb hier mijn eerste boog gekocht. Na een brede uitleg heeft Eric een les van een dik uur gegeven. Ideaal om binnen te springen als je wil beginnen boogschieten.
Eric heeft van zijn passie zijn job gemaakt en dat merk je aan alles, een echte aanrader zowel voor beginners als gevorderden.
Goed persoonlijk advies
Ik heb nog niets gekocht, maar kreeg deze week alvast een zeer deftige uitleg van de vriendelijke uitbater.
Bezoek Eric zeker als je nog niet goed weet wat je wilt kopen. Hij helpt je kiezen en geeft je tips. Zeer behulpzame en vriendelijke service!
Ik heb een coole boog koop hier zeker :
Klein winkeltje, toffe uitbater die geen druk geeft om toch maar te kopen. Geen heel groot assortiment, maar je vind gewoonlijk wel wat je moet hebben. En anders kun je het wel bestellen.
Top bogen shop
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid