facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eric Hairteam Poperinge

Eric Hairteam Poperinge

Info

Kapsalon zonder afspraak in Poperinge. Het team bestaat uit zeven topkappers die een perfecte mix vormen van ervaring en jeugdig enthousiasme.

Geschiedenis

Eric hairteam is een gedreven team van 7 kappers met een passie voor de coiffure die de klant hoog in het hart draagt. Sinds zaakvoerders Eric en Riet in 1976 startten, is de kapperszaak geëvolueerd naar een eigentijds kapsalon met zeven kappers die hun klanten van kop tot teen verwennen en vakmanschap vooropstellen. De kappers van Eric hairteam staan altijd voor u klaar, een afspraak met een persoonlijke kapper maken kan, maar hoeft niet!

Het salon heeft 12 kaptafels, waardoor het wachten steeds tot een minimum wordt herleid.

Er wordt op elk moment tijd vrijgemaakt om een sterke en persoonlijke relatie met de klant op te bouwen. Een relatie waarbij de klant zijn kapper kent en kan vertrouwen op persoonlijk en professioneel advies. Dit alles gebeurt in een gemoedelijke, losse sfeer waardoor u zich meteen thuis voelt. Het salon is gespecialiseerd in snit , aangepast aan de stijl en persoonlijkheid van de klant .



"Een gedreven team van 8 kappers met passie voor coiffure, die de klant hoog in het hart draagt. De kappers van Eric hairteam staan altijd voor u klaar, een afspraak met een persoonlijke kapper maken kan, maar hoeft niet! Er wordt op elk moment tijd vrijgemaakt om een sterke en persoonlijke relatie met de klant op te bouwen. Een relatie waarbij de klant zijn kapper kent en kan vertrouwen op persoonlijk en professioneel advies. Dit alles gebeurt in een gemoedelijke, losse sfeer waardoor u zich meteen thuis voelt."
Adres: Casselstraat 35, 8970 Poperinge
Stad: Poperinge
Route: Casselstraat 35
Postcode: 8970



op zoek naar gerelateerd: eric hairteam poperinge openingsuren, eric hairteam prijslijst, kreatos poperinge, kapper zonder afspraak ieper
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
New Creations New Creations 460 meter Super tevreden. Een aanrader voor iedereen
Kreatos Poperinge Kreatos Poperinge 617 meter Ik ga altijd naar kreatos overal maar in poperinge is top!
Beautyzone Poperinge Beautyzone Poperinge 661 meter Weer een tevreden klant !
Hair Art Hair Art 983 meter Prachtige zaak beleefd niet duur en heel professioneel
Ines Hairfashion Ines Hairfashion 5 km Kapster + Make Up / Kapster aan huis op afspraak Dames Heren & Kinderen
Recensies
Goede kapper en mooie inrichting met veel plaatsen en vriendelijk personeel. Alles was coronaproof, heb wel op voorhand gebeld om een afspraak te maken. Ik ben een tevreden klant!
Mijn haar is nog nooit zo goed geknipt en gekleurd. Zeer vriendelijk personeel.
Perfect zonder afspraak. Vriendelijk personeel die hun vak kennen. Zowel voor vrouwen als mannen. Ook pluspunt is een koffietje tijdens de knipbeurt.
Super tevreden alles tip top in order ze zijn allemaal even vriendelijk mijn Haarkapper mijn top
Heel tevreden over m'n nieuwe kapsel. Na veel zoeken eindelijk een kapsel naar m'n hart! Super team en een heerlijk verwenmoment! Dankjewel Eric hairteam jullie zijn de top!Services: Haarstyling
Mooi en juist vernieuwde kapperszaak. Vriendelijk pesonneel. En corona proof. Zonder afspraak. als het eens rap moet gaan.
Zeer toegankelijk kapsalon. Geen afspraak nodig.
super tevreden
Puik team, vriendelijke, supersnelle service, knappe knipbeurt. Aanrader!
Altijd even vriendelijk en knappe kapsters en kappers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid