facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ErgoEzel

ErgoEzel

Info

Ergotherapie met assistentie van ezels

Geschiedenis

Gezondheid/Schoonheid

Adres: Hoogstraat 76, 2570 Duffel
Stad: Duffel
Route: Hoogstraat 76
Postcode: 2570



op zoek naar gerelateerd: ErgoEzel hoogstraat Duffel
Recensies
"Bij ErgoEzel krijgt het kind de ruimte en de tijd om stil te staan bij zijn zelfbeeld waar zijn talenten aan bod komen en waar er meer zelfvertrouwen wordt gecreëerd. Er wordt o.a. gewerkt rond eigen gevoelens kennen en herkennen en hun gevoelens tot anderen. Ook zijn er nog vele andere activiteiten zoals knutselen, wandelen met de ezels, spelletjes spelen, de ezels verzorgen, enz... Manon is zeer enthousiast om het beste uit het kind te halen. Ze heeft veel begrip en een natuurlijk talent van aanvoelen waardoor ze een goed contact met kinderen heeft. Ook heeft ze respect voor de grenzen van het kind en gaat hier liefdevol mee om. Ze staat steeds open voor vragen en suggesties van de ouders. ErgoEzel is ondersteunend voor kinderen en werkt opbouwend naar meer mogelijkheden voor hen. Dit alles in een setting dat nauw samenhangt met de natuur. De ezels die contact maken tussen de kinderen en hun gevoelens en ook de idyllische omgeving er rond, maakt dat dit project uniek en zeer waardevol is." mama van Mattis "
Bij ergoezel kan je zowel voor individuele ergotherapie als voor groepsactiviteiten met ezels terecht. Manon ontvangt je altijd hartelijk en is zeer betrokken. Ze is erg toegankelijk en heeft een warme persoonlijkheid. De therapie wordt steeds afgestemd op de mogelijkheden en behoeften van je kind en van het gezin en dit steeds met veel respect. Ook tijdens de kampjes en de ezelwandelingen wordt steeds rekening gehouden met de mogelijkheden van de verschillende deelnemers en heerst er een ongedwongen ontspannen sfeer. Voor obstakels worden steeds haalbare en creatieve oplossingen gezocht.
Heel goed concept en super schattige ezels. In het verleden al een wandeling gedaan met de ezels en zou het zo terug doen.
Een super toffe madam, met een berg aan geduld die best weet hoe je het beste uit kinderen haalt. Bedankt Manon!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid