facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ErgoAc

ErgoAc

Info

Ik ben An Cleuren, ergotherapeute, en help graag mensen verder met hun neuromotorische revalidatie zoals bij personen met MS of na een CVA (beroerte).



"Ergo AC verwijst naar Ergotherapeute An Cleuren.Ervaart u beperkingen in het uitvoeren van uw dagelijkse bezigheden?Ik ondersteun u graag om terug zo zelfstandig mogelijk te functioneren in uw eigen woonomgeving door middel van training, advies en/of begeleiding.Bent u op zoek naar hulp om u dagelijks functioneren zo autonoom mogelijk te maken,hetzij in je mobiliteit, je woonomgeving, je vrijetijdsbesteding, je zelfredzaamheid of je productiviteit?Dan help ik je graag!Mijn specialisaties zijn personen met een niet aangeboren hersenletsel waaronder personen na een CVA beroerte en personen met multiple sclerose.Ik kom vanuit Kampenhout graag bij u thuis langs."
Adres: Heideweg 14, 1910 Kampenhout
Telefoonnummer: 0486736267
Stad: Kampenhout
Route: Heideweg 14
Postcode: 1910



op zoek naar gerelateerd: Eva Es, Ergotherapie bij NAH
Recensies
Goede ervaring: no nonsense aanpak, inhoudelijk goed in analyse van het probleem en tegelijk realistisch in het zoeken naar een haalbare en durende oplossing. Ik heb veel gehad aan de begeleiding door An: slaap verbeterd door eenvoudig hulpmiddel, tijdsplanning fel verbeterd door goeie analyse en versterkte motivatie door de gesprekken. Siel
Zalig om te werken aan je 'tekorten' met zo een enthousiaste mensen. Die dan ook nog is echt luisteren.
Via de MS kliniek kon ik beroep doen op An, om door een aantal oefensessies aan huis, de werking van mijn rechterhand te verbeteren. An toverde telkens weer andere materialen en nieuwe methodes tevoorschijn, zodat het oefenen niet ging vervelen. Door haar positieve ingesteldheid weet zij mensen te stimuleren om hun grenzen te verleggen. Bovendien heeft zij ook oog voor de leefomgeving van de patiënt, en is ze steeds op zoek naar kleine aanpassingen in huis, die het leven aanzienlijk vergemakkelijken. Dat kunnen soms details zijn, maar ook zaken die bij het Vlaams fonds moeten aangevraagd worden. An heeft me hierbij zeer geholpen. En misschien wel het meest spectaculaire: An wist een mes zodanig aan te passen, dat ik weer zelf mijn vlees kan snijden.
An Cleuren kwam bij mij als ergotherapeute na een operatie voor een hersentumor. Ik keek telkens weer uit naar haar bezoek. Goede tips, therapie krachttraining en ontspanning voor mijn hand en een leuke babbel tijdens het werk... An hielp mij met mijn aanvraag bij KARA voor de rijvaardigheidstest, de voorbereiding voor een terugkeer naar het werk, de aanvraag bij de VDAB voor een aangepast werkmateriaal, aangepast materiaal in huis om de gevolgen van mijn beperking te verzachten. Jammer dat er een strikte beperking is ophef aantal sessies ergotherapie aan huis. Bedankt An!
An Cleuren is een zeer betrokken ergo therapeut! Ze is zeer begaan met haar patiënten en met hun interesses. Ze is stipt en ze komt al haar afspraken na. An heeft mij vaak een berichtje gestuurd als ze aan iets dacht dat betrekking had met mijn therapie. Voor mij had ze bijvoorbeeld een houder gemaakt waar ik mijn playstation remote controller kon insteken dat ik éénhandig zou kunnen samenspelen met mijn zoon.
Ik heb bij An een hulpmiddel besteld voor terug met mijn linkerhand een vork vast te nemen en het werkt prima. Alvast bedankt An.
Toffe dame met een goede,rustige en creatieve aanpak! Door haar vele tips en info,die in het dagelijks leven handig toe te passen zijn,wordt alles eenvoudiger en duidelijker.
Het is verrijkend An als ergotherapeut te hebben. We krijgen veel nuttige tips die we meteen kunnen inzetten in de praktijk. We boeken dan ook vooruitgang. Dank u wel, An! Veel succes.
Top samenwerking met bijzonder bekwame ergo! Het levende bewijs dat ERGO een grote meerwaarde kan zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid