facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Erckens Kantoormeubelen

Erckens Kantoormeubelen

Info

wij zijn sinds 1985 actief in de sector kantoormeubelen.Ee'n van onze troeven is het bijzondere brede gamma van een standaardmeubel tot meubelen voor de directiekamer en dat alles in uitstekende prijs/kwaliteits verhouding.



"Erckens is gespecialiseerd in bureaumeubilair, kasten en stoelen. Kantoorinrichting Erckens is ontstaan uit Erckens Motoren.In de motorzaak van zijn vader verkocht Stefan Erckens in 1985 toen al enkele kasten. De vraag naar meubilair steeg opvallend en de meubelzaak was geboren. Stefan Erckens runt nu al meer dan 20 jaar Kantoorinrichtingen Erckens. ln 1995 verhuisde Erckens naar het industrieterrein De Waerde, waar een etalage en een voorraadruimte meer mogelijkheden creëerden. Het aanbod van deze meubelzaak is zeer gevarieerd. Kom ons snel bezoeken of bel ons vrijblijvend."
Adres: Industrieweg Zuid 1407, 3520 Zonhoven
Telefoonnummer: 0032/475/897791
Stad: Zonhoven
Route: Industrieweg Zuid 1407
Postcode: 3520



op zoek naar gerelateerd: Tweedehands kantoormeubelen, Outlet bureautafels, Kantoormeubelen Genk, Kantoormeubelen Lommel, BuroDirect, Bureelmeubelen, Office meubelen
Recensies
Winkel sluit 15 min eerder dan op de website staat. : Vervelend als je van ver komt. Wel mooi artikelen op de website maar dan ook geen prijs te vinden.
Mooi bureautafel gekocht, snel geleverd en keurig geplaatst! Heel tevreden.
Goede begeleiding en informatie bij een keuze naar bureau stoelen.
Uitstekend kwaliteit meubels en top service. Een vriendelijke verkoper!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid