facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor erasmusrijschool.be

erasmusrijschool.be

Info

Professionele opleidingen voor auto, motor, bromfiets en auto+zware aanhangwagen



"Staatserkende rijschool voor auto, motor, bromfiets en vrachtwagen - praktijk en theorieopleidingen"
Adres: Bondgenotenlaan 123, 3000 Leuven
Telefoonnummer: 016 222 485
Stad: Leuven
Route: Bondgenotenlaan 123
Postcode: 3000


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Rijschool Haacht, Erasmus Rijschool Kortrijk, Terugkommoment Leuven, Rijschool Mechelen, Rijschool Hasselt, Rijschool Aarschot De Demer, Rijschool De Demer, Rijscholen Diest
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijschool Mercator Rijschool Mercator 569 meter Aangename en bekwame instructeurs. Props voor Didier.
Agoria Solar Team Agoria Solar Team 676 meter Echt heel nice! Behulpzaam en altijd vriendelijk! + Allerbeste solar team
Rijschool Moderna Leuven Rijschool Moderna Leuven 786 meter Fijne rijschool. Veel bijgeleerd elke les opnieuw!
Iconic Pictures - Automotive Photography Iconic Pictures - Automotive Photography 2 km High quality digital photos of exclusive cars
Recensies
Zeer correcte instructeurs. Vriendelijk & eerlijke communicatie. Planning altijd stipt, van start tot einde. Daarnaast ook zeer flexibel met planning. Ik belde in midden juli voor rijlessen en examen, en in eind juli kon ik al starten. Midden augustus rijbewijs gehaald dankzij alle tips en tricks van de instructeurs. Ze hebben veel ervaring en zeggen alle addertjes onder het gras waar je aan moet opletten als je in Haasrode examencentrum, een praktijkexamen wilt afleggen. Zeker een aanrader voor starters, maar ook semi-ervaren die toch nog extra zaken willen bijleren, als voorbereiding naar het praktijkexamen toe!
Ik heb de andere recensies net gelezen en heb spijt dat ik het niet eerder heb gedaan. Slechtste rijschool ooit. Ik heb in totaal 22 uur les gevolgd met dezelfde begeleider en auto, op de dag van mijn examen geven ze mij een andere auto en een andere begeleider. Door het last-moment veranderen van auto voelde ik mij oncomfortabel op de baan. Toen ik hier telefonisch een opmerking over wou maken waren ze zeer onvriendelijk en onbehulpzaam. Ik heb leren rijden met een auto waarvan de rem en koppeling redelijk vroeg pakt. Op de dag van het examen had mijn auto een rem en koppeling die laat pakt waardoor ik niet goed kon vertragen/remmen wanneer het nodig was. Ook had de auto waar ik mee leerde rijden censors aan de voorkant van de auto en een achteruit camera waarvan mijn begeleider mij had verzekerd dat ik die ging mogen gebruiken op mijn examen. Dit was ook niet het geval bij de auto die ik heb gebruikt voor mijn examen. M.a.w. grootste geld verspilling ooit. Bijna 2000 euro in de vuilbak.
In juni op mijn 36ste mijn rijbewijs gehaald. Van de eerste keer geslaagd dankzij de goede opleiding en begeleiding van Sylvain. Super veel dank! Zo blij dat het zo vlot gegaan is . Tip is wel om zelf echt voldoende te oefenen en daar de tijd voor te nemen. Het moet allemaal een automatisme worden en daar heb je nu eenmaal oefening voor nodig.
Na 20u gevolgd te hebben met Sylvain als instructeur voelde ik me volledig klaar om alleen de baan op te gaan en verder te leren. Vandaag heb ik dan ook mijn praktijk examen afgewerkt met positieve uitkomst. Ik kan alleen spreken over mijn ervaring , maar raad iedereen zeker aan om te vragen achter Sylvain als begeleider! Ontzettend vriendelijke en rustige man die er alles zal aan doen dat je u comfortabel voelt. Hij legt alles ook heel rustig uit met de nodige voorbeelden en indien je specifieke dingen graag wilt oefenen doet hij dit ook met plezier! De communicatie met de rijschool zelf verliep ook zeer vlot en alles was altijd mooi geregeld en optijd.
Zeer teleurgesteld in deze rijschool op verschillende vlakken. Gelukkig na 1 poging geslaagd maar dat kwam door de ervaring die ik al had Ik had al rijbewijs A1 en ging nu voor A2. Moto’s zijn slecht onderhouden en vertonen mankementen zoals pinkers die niet werken. Het terrein waar we oefenden was eigenlijk gewoon een parking van een frituur waar enkele auto’s geparkeerd stonden. Hier hadden ze dan met een spuitbus wat lijnen gespoten en snel wat kegels neergezet…. Mijn laatste rijles werd geannuleerd maar men was vergeten mij hiervan op de hoogte te brengen. Resultaat was dus dat ik voor niets in Leuven stond en terug naar huis moest vertrekken. Hierna verliep de communicatie zeer slecht en kwam Jürgen zijn beloftes niet na. Uiteindelijk 2 weken na de beloofde datum de rijlessen kunnen verder zetten. Mijn advies: ga naar Rijschool Mercator in Rotselaar. Een paar jaar eerder behaalde ik via hun mijn rijbewijs A1. Zij beschikken over een groot privaat terrein met duidelijke markeringen en hebben goed onderhouden moto’s van het merk BMW. Je betaald wel 100 euro meer maar je krijgt tenminste waar voor je geld. Rijschool Erasmus: een keer maar nooit meer!
Zeer slechte ervaring met de moto rijlessen hier, betaald voor minstens 14 uur les maar dat was volledige geldverspilling. Ik volgde een hele tijd terug les 2019 maar besef pas nu door elders les te volgen hoe hard ik ben afgezet geweest. De lessen waren steeds met 2 of 3 en dit waren altijd mensen met een totaal ander niveau of doel, hierdoor moest ik altijd maar wat mee volgen op de weg rijden of focussen op een bepaald manoeuvre waardoor ik tegen het einde van de lessenreeks niet eens de hele manoeuvre flow gedaan had. Ik heb dan ook last minute mijn examen moeten annuleren omdat het ineens duidelijk werd dat ik hier echt niet klaar voor was, dit ging ook gepaard met de nodige kosten. De lesgever is een goede lesgever voor mensen die reeds ervaring hebben, lieve kerel maar ik begon vol vertrouwen aan de lessen en na enkele lessen had ik door zijn soms roekeloze lesgeef stijl meer schrik dan iets anders. Heel jammer allemaal. Als je dus al vlot bent op de moto, waarschijnlijk wel de ideale rijschool maar in andere gevallen : best wegblijven. Communicatie met administratief persoon/zaakvoerder is ook niet top, beetje meer klantvriendelijkheid zou wel mogen.
Net mijn 20u beëindigd bij deze rijschool. De laatste drie lessen heb ik met de rijinstructeur Pascal gedaan. Zeer tevreden van hem als instructeur. Pascal is vriendelijk, stelt je op jouw gemak, geeft de nodige tips tijdens het rijden, legt alles zeer goed en bereikbaar uit. Kortom als je met Erasmus gaat rijden kies dan voor Pascal.
Beste ervaring met rijbewijs A lessen. Rob is een super instructuer. De motor's voor categorie A zijn Suzuki Gladius 650 en een nieuwe Suzuki SV 650. Ook administrative zaken zijn vlot gegaan. Zeker een aanrader! Merci!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar erasmusrijschool.be met het openbaar vervoer


Leuven J.Stasstraat 50 meter
Leuven J.Stasstraat 160 meter
2
284
285
3
315
316
317
333
334
335
337
351
352
358
370
371
373
374
380
395
4
5
520
524
525
537
586
595
597
6
7
8
9
Leuven J.Stasstraat 210 meter
2
284
285
3
310
315
316
317
333
334
335
337
351
352
358
370
371
373
374
380
4
5
520
524
525
537
595
597
6
7
8
9
Leuven Kleine Gevangenis 230 meter
1
4
5
597
6
Leuven Kleine Gevangenis 250 meter
1
4
5
597
6

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid