facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Erasmushogeschool Brussel

Erasmushogeschool Brussel
Adres: Nijverheidskaai 170, 1070 Anderlecht, België
Telefoonnummer: 02 523 37 37
Staat: Brussel
Stad: Anderlecht
Route: Nijverheidskaai
Huisnummer: 170
Postcode: 1070


Openingstijden

maandag: 09:00–16:00
dinsdag: 09:00–16:00
woensdag: 09:00–16:00
donderdag: 09:00–16:00
vrijdag: 09:00–16:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Ik heb hier ongeveer 4,5 jaar gewerkt als lector. Onder de huidige omstandigheden kan ik niemand aanraden om hier een onderwijsopdracht aan te nemen.nHet laatste jaar werden de studenten zeer agressief, vooral wanneer ze niet slaagden voor hun examens. Tijdens examen inzage momenten werd ik afgedreigd, beledigd, online belaagd in een chatgroep, verweten en tot op het randje van het fysieke geïntimideerd. Ook bij diverse tuchtproblemen hebben studenten me meermaals belaagd, vaak ook in groep omsingelen, op 20cm van je neus komen staan, vóór de projector staan zodat lesgeven onmogelijk was of werd je achtervolg en/of nageroepen in de gang.nDe directie heeft hier nooit een ernstige maatregel genomen en heeft geen enkel beleid om dit op te vangen. Wij zijn lesgevers, geen opvoeders.nNa een formele klacht bij de externe preventie adviseur volgde een onderzoek waar, hoewel vrij slap gevoerd, toch uitkwam dat de school inderdaad geen enkel beleid had om met deze gedragsgestoorde feiten om te gaan.nWanneer ik ontslag naam volgde nog een rondje natrappen met o.a. een te ondertekenen verklaring die wettelijk als 'intimidatie' wordt geïnterpreteerd en een C4 dat te laat was. Dit bovenop de traditionele administratieve blunders.nHet dossier is nu in goede handen van de vakbond.nVoor ouders die een advocaat kunnen betalen om uw pupil erdoor te krijgen ongeacht enige competenties: allen daarheen.
Vlaamse hoge school colonie in populaire brusselse buurt, nogal surrealistisch, een beetje cultureel ongevoelig, maar er is een parking zodat middenklasse studenten niet teveel in contact hoeven te komen met de gevaarlijke stad! Ik herinner me nog als student hoe de nieuwkomers bang waren om de metro te nemen!nInhoud en gebouwen zijn deftig!nGewoon een onverbererbare post coloniale ongevoeligheid!
Die walvis van een Kato Vandenberge doet altijd mega fars tegen mijnIk ga mij uitschrijve
Deze school lijkt meer tijd en moeite te steken in reclame dan in de kwaliteit van het onderwijs. Waarom moeten ze hun geld spenderen aan het plaatsen van nietszeggende reclameborden?
Super school om Toerisme te studeren. Duidelijk aan de top in België! Goede coaching en je bent geen nummer, ze kennen je echt. Veel praktijktoepassingen en stage. De top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid