facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ERA VITA

ERA VITA

Info

ERA VITA, Markt 17 te 1785 Merchtem. BIV 505.280. Tel: 052412848 en mail [email protected]
KBO/BTW: 0 423 383 125
BIV plichtenlaar : www.biv.be/plichtenleer

Geschiedenis

Iedere dag geopend van 10-12.30h en 14-17h behalve op woensdag.



"Door ons te specialiseren in residentieel vastgoed in een geconcentreerd gebied rond Merchtem kunnen wij u het beste helpen.Wij streven er naar om onze toekomstige opdrachtgevers zekerheid te bieden rond verkoop en verhuur zonder grote prijsdalingen of kopzorgen. Op ons kunt u rekenen om met kennis van zaken uw doel te bereiken. Via transparantie, duidelijke communicatie en eerlijkheid.We houden onze contacten graag persoonlijk en streven naar optimale beleving. Als zaakvoerders staan wij u persoonlijk bij van de eerste tot de laatste stap. De klemtoon van onze "huis"-filosofie is kwaliteit. Heeft u vragen over de verkoop van uw vastgoed of wenst U een vrijblijvende waardebepaling ? Wij helpen u graag verder!"
Adres: Markt 17, 1785 Merchtem
Telefoonnummer: 052/412848
Stad: Merchtem
Route: Markt 17
Postcode: 1785


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: ERA te huur Merchtem, Immo Merchtem, huis te koop - merchtem structura, ERA Vita Lebbeke, Huis te koop burchtlaan Merchtem, Nieuwbouwproject Merchtem, Huis te koop Merchtem Terlinden, Vita vastgoed
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BeHome BeHome 571 meter Beste Annelies Bedankt voor jouw goede service en om me in een mum van tijd te helpe...
Optio Vastgoedkantoor Optio Vastgoedkantoor 803 meter Vastgoedmakelaar.
Cluster-Link Cluster-Link 1 km https://www.instagram.com/cluster_link/
Recensies
Ik ben eigenaar van een appartement maar heb weinig kennis van verhuringen, waardoor ik op zoek was naar een makelaar. Sinds ik klant ben bij Era Vita, hoef ik mij geen zorgen meer te maken over het verhuur van mijn appartement. De professionaliteit en kennis die zij hebben, zorgen ervoor dat jij op je beide oren kan slapen. Klantvriendelijkheid dragen zij hoog in het vaandel voor zo wel bestaande klanten als nieuwe klanten. De vlotte en snelle communicatie over de stand van zaken zijn een absoluut pluspunt! Heb je vragen, twijfels,... Zij geven jou een advies op maat!
Ondanks allerlei negatieve berichten in de media omtrent de huizenmarkt heeft de makelaar dapper doorgezet om mijn huis verkocht te krijgen . Steeds weer present voor kandidaat-kopers en verkoper . Steeds positief en vriendelijk .
Zeer professioneel, zeer responsief, beschikbaar en vooral zeer vriendelijk. Ik beveel dit makelaarskantoor ten zeerste aan. Très professionnelle, très réactive, disponible et par dessus tout d’une grande gentillesse. Je recommande vivement cette agence.
Era VITA verkocht al enkele panden voor ons. We appreciëren vooral de snelle en persoonlijke opvolging. Zeer menselijk, correct & snel. Zeker een aanrader!
Hallo,Aan alle kopers en verkopers kan ik jullie Era Merchtem heel sterk aan bevelen. En dit niet alleen als verkopers, maar ook als een professioneel team. Dit team staat u bij van A tot Z. Nemen de nodige tijd om u dossier te bestuderen. Proficiat voor jullie inzet. Michel en Els Heyvaert-De Ridder.
Ik ben super warm ontvangen en kreeg een hele mooie uitleg over een tof appartement te huur te Merchtem. Het was een heel vriendelijk en gezellig onthaal, zeer fijn ook om een open en eerlijk gesprek aan te gaan. Hartelijk dank voor deze fijne verwelkoming en ervaring. Zalig dat er nog zo'n vriendelijke en open mensen zijn, echt hartverwarmend! Dankjewel!
Era Vita is een aanrader voor elke kandidaat-koper! Voor mij was het een enorm pluspunt dat Nathalie en Era Vita zo makkelijk bereikbaar zijn. Je kan er met al je vragen terecht en krijgt ook snel een antwoord. Super service en warme begeleiding!
Wij zijn bijzonder tevreden met de service van Era Vita. Nathalie heeft ons goed bijgestaan met advies en alle praktische beslommeringen. Niettegenstaande we midden in de Corona epidemie zaten, is ons huis binnen de week verkocht. We zijn ook erg blij met de kopers, ons huis zal in goede handen terecht komen. Dank aan het Era Vita team. We kunnen met een gerust hart aan ons nieuw avontuur beginnen.
Zeer goede begeleiding bij de verkoop van onze woning: een helder intakegesprek, aantrekkelijke brochure en flyers, inclusief aantrekkelijke foto’s, duidelijke informatie over geplande bezoeken en feedback erover, onderbouwd advies over de aanpak van het verkoopsproces, vlotte afhandeling van compromis. Er wordt vaart gezet achter elke stap van het verkoopspoces. Kortom, Nathalie & Christoph maken voor de verkopers een pakket op maat dat garant staat voor een succesvolle verkoop, met tegelijk veel respect voor de belangen van de kopers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid