facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ERA Roel & Partners

ERA Roel & Partners

Info

Vastgoedmakelaar in de breedste zin. U kunt op ons rekenen bij elke stap die u zet in de richting van uw nieuw verhaal.

Geschiedenis

Openingsuren

Londerzeel, Kerkhofstraat 76:
Ma, di, do, vr 9:00 - 12:00 en 14:00 - 18.00 u
Woe op afspraak; Za 10:00 - 12:00 en op afspraak; Zo gesloten

Wolvertem, Merchtemsesteenweg 69c:
op afspraak.



"ERA SELAVI is al 20 jaar een gevestigde waarde op de vastgoedmarkt. Met deze jarenlang opgebouwde expertise zijn wij het juiste immokantoor bij de aan- en verkoop van vastgoed in de regio Londerzeel 1840, Wolvertem 1861, Kapelle-op-den-Bos 1880 en omstreken. Ook schattingen, verhuur, verkavelingen en nieuwbouwprojecten behoren tot onze corebusiness. Al onze medewerkers zijn geschoold in het vastgoed en zijn samen goed voor meer dan 40 jaar ervaring in de immosector! Uw huis verkopen? Uw eigendom laten schatten? Verkaveling of nieuwbouwproject? Wij maken met plezier een afspraak met u bij u thuis of in een van onze twee kantoren Londerzeel of Wolvertem. Vrijblijvend!"
Adres: Kerkhofstraat 76, 1840 Londerzeel
Telefoonnummer: 052306546
Stad: Londerzeel
Route: Kerkhofstraat 76
Postcode: 1840


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: ERA Key One, Huis te koop Londerzeel Clavis, ERA grond te koop Londerzeel, Huis te koop Malderen ERA, ERA appartement te koop Londerzeel, VMV-Vastgoed, Bouwgrond Londerzeel, Te koop - Londerzeel notaris
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Immo Arthur Segers Immo Arthur Segers 5 km Immo Arthur Segers staat garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een professionele ...
Recensies
Meer dan een 5 sterren m! ERA SELAVI is veel meer dan zomaar een makelaarskantoor! Al tijdens het eerste contact was er een gevoel van vertrouwen en kregen wij een gedetailleerde uitleg over hoe de verkoop zou verlopen. Senne heeft ons op een heel professionele manier geholpen bij de verkoop van ons duplex-appartement te Londerzeel. We zouden een samenwerking met ERA SELAVI echt aanraden! Groetjes Sarah en Kevin.
Ik heb nu al 3 keer met Senne van Era Selavi samen gewerkt en elke keer een goede ervaring. Hij is correct, geen gladde verkoper maar is eerlijk en doet wat hij belooft, vlotte afhandeling!
Ik had het genoegen om mijnheer Vits als makelaar te hebben die er alles aan gedaan heeft om het huis te verkopen en steeds met de glimlach. Mijnheer Vits bracht mij steeds op de hoogte dat er rondleidingen gingen plaatsvinden en achteraf hoe de rondleidingen verlopen waren . De potentiële kopers kregen een verzorgde brochure met uitleg over het pand. Als klant ben ik goed begeleidt vanaf het begin tot de ondertekening van de compromis. De ontvangst op het kantoor was steeds hartelijk . Ik kan niets anders zeggen dan dat ik over de dienstverlening van ERA SELAVI zeer tevreden ben, zij zijn vriendelijk, hartelijk en professioneel en kan hen enkel aanraden om de verkoop van uw huis tot een goed einde te brengen
Slechste immokantoor dat je kan vinden.Oplichters 1ste klas.Vooral de Roel grootste oplichter van al.Dank u Roel voor al onze miserie.
Super vlot in communicatie en begripvol indien je op problemen stuit. Luisteren naar wat je juist zoekt en begeleiden waar nodig. Muriel is een zachte, aangename makelaar om zaken mee te doen. Zeker een aanrader als je wilt kopen of verkopen!
Geen antwoord meer gekregen van makelaar Muriel. De woning aan onze neus voorbij zien gaan... Enorm teleurstellend! Update: antwoord op onderstaande reactie. Klopt, ik had afgezegd wegens corona. Achteraf gezien spijtig dat ik rekening wilde houden met uw medewerker. Tip voor toekomstige bezoekers: besmettelijk of niet? Era heeft liever dat je naar de afspraak gaat of het wordt achteraf tegen je gebruikt. Ongelooflijk!!
Heel professioneel team. Super tevreden over hun diensten. Vlotte samenwerking, snelle verkoop, mooie brochure. Bedankt aan Senne Vits en team.
Wij zijn uitermate tevreden over de uitvoering van de volledige visie van ERA door Senne Vits en zijn medewerkers . Zijn doordachte , vriendelijke aanpak heeft de verkoop van toch een speciaal pand gerealiseerd . Dank u !
Klantvriendelijk. Selavi denkt met je mee naar de gepaste oplossing van je wensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid