facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ERA Innova

ERA Innova

Info

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA Innova begeleiden u deskundig en resultaatgericht.
Acheter ou vendre ? Les agents immobiliers ERA Innova donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats.



"ERA Innova is uw lokale vastgoedmakelaar binnen het ERA netwerk. Wenst u uw woning te verkopen, heeft u vragen over immobiliën, bent u op zoek naar een waardebepaling of schatting? ERA Innova is uw vastgoedmakelaar voor de gemeentes Dworp, Alsemberg; Beersel, Lot, Huizingen, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode, Ruisbroek.ERA Innova est votre agent immobilier local dans le réseau ERA. Souhaitez-vous vendre ou estimer le valeur de votre bien, maison, apartement? Avez-vous des questions concernant immobilier ou la taxation de votre bien? ERA Innova, votre agence immobilière pour les communes Alsemberg, Dworp, Beersel, Lot, Rhode-saint-Genèse, Ruisbroek."
Adres: Alsembergsesteenweg, 1653 Beersel
Telefoonnummer: +3225235552
Stad: Beersel
Route: Alsembergsesteenweg
Postcode: 1653


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30
Dinsdag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: ERA te koop Beersel, ERA Innoa, ERA makelaar, ERA nobiliz, ERA te koop Sint-Pieters-Leeuw, ERA te koop Rillaar, Huis te koop Tienen ERA, Huis te koop | Kruibeke ERA
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Immo Roosens Alsemberg Immo Roosens Alsemberg 3 km Goeie opvolging van onze aankoop
Recensies
De samenwerking met ERA Innova verloopt zeer vlot en aangenaam. Het eerste contact met makelaar Steven is daar zeker een goed voorbeeld van. Er is steeds een goede communicatie geweest tussen ons en de makelaar. Wij kunnen alleen maar aanraden om met ERA Innova te werken, zowel om u nieuwe woning te kopen en in ons geval ons appartement te verhuren. Wij kunnen ERA alleen maar aanbevelen, een top immokantoor in de streek!
Ik ben nieuw in het verhaal van Era Innova. De reden waarom ik besloot om met hen samen te werken als nieuwe collega is te wijten aan de eerlijkheid en de transparantie van Wout, de zaakvoerder van Era Innova. Wout en zijn team helpen jullie graag met een onmiskenbaar enthousiasme om de juiste pand te vinden.
Ik heb alleen maar positieve ervaringen gehad. Het intakegesprek met Shelsy was heel aangenaam. Ze heeft alles zo goed mogelijk uitgelegd over de hele werking, en al onze vragen zo goed mogelijk beantwoordt. Heel leuk dat er een professionele fotograaf ook de foto's komt nemen zodat alle kamers meteen heel goed op beeld komen. Verkopers Thierry en Brian zijn heel enthousiast en beantwoorden zo goed mogelijk je vragen. In het algemeen een heel positieve ervaring gekregen van het hele verkoopsteam. Ik was ook blij en positief verrast dat de verkoop zelf ook heel snel achter de rug was. Ik kan dus iedereen oprecht aanraden om met Era Innova in zee te gaan. Ze doen echt meer dan hun best om alles zo goed mogelijk te laten verlopen!
Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop Wout de verkoop van ons appartement heeft geregeld. Het is een persoon waar men op mag rekenen, zijn aanpak is zeer professioneel, publicaties en marketing, de foto's, de opvolging en de feed back waren echt optimaal. Wout schept vertrouwen, zowel bij de verkoper als bij de kandidaat koper. De opdracht voor de verkoop van ons appartement was zeker niet de gemakkelijkste. Maar na meerdere bezoeken op 2 maanden tijd was het verkocht. De verkoper, de koper en Wout zijn allemaal verheugd en dat is de hoofdzaak in een dergelijke transactie.
Zeer vlotte, gedreven en professionele ervaring gehad met Wout. Hij heeft voor al de nodige documenten, attesten en keuringen gezorgd zodat hij ze aan de kopers kon voorleggen bij hun bezoek aan de woning. Eerlijke schatting voor de verkoopprijs van de woning. Hij volgt alles goed op, reageert snel bij eventuele vragen en is vlot bereikbaar. De woning was op korte tijd verkocht. Een echte aanrader om zaken mee te doen.
De samenwerking met Era Innova verloopt zeer aangenaam. Wat ik bijzonder apprecieer aan de contacten met Wout is zijn rechttoe rechtaan aanpak: zijn prijszetting is realistisch zodat de woning ook snel verkocht raakt. Wout houdt zich aan zijn afspraken.
Ik heb onlangs mijn huis verkocht via Era. Ik had andere makelaars gecontacteerd, maar heb , na het bezoek van Wout Meskens, gekozen voor Era , omdat ik ervan overtuigd was zo het meest kans had op succes. Wout overtuigde me door aan ruime waaier aan publiciteitsmiddelen, vooral high-tech hulpmiddelen. En, hij heeft me niet ontgoocheld; hij vloog er direct in door dezelfde week nog een "open-deur"-dag te organiseren, waar een massa mensen op af gekomen is. Wout beloofde me geen onrealistische prijs. Alles verliep heel professioneel met bvb een fantastische reportage en fotosessie. Na de storm was het even wat kalmer , doch binnen de twee maanden was er een compromis gesloten. Ik kan niet anders dan Era, en in het bijzonder Wout Meskens, sterk aanbevelen. Luc Hemelhof
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid