facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ERA ImmoGO

ERA ImmoGO

Info

Wettelijke vermeldingen:
https://www.era.be/nl/era-immogo/legale-informatie



"ERA IMPACT is een vernieuwend kantoor met een enthousiast en gedreven team.Met veel plezier staan wij elke dag voor jou klaar om je te verwelkomen in onze kantoor te Bree en Maaseik.Wij helpen je graag met de nodige adviezen en informeren jou duidelijk over het verkopen of kopen van een huis, appartement of bouwgrond, dit steeds via ons nationale netwerk met een lokale, professionele aanpak.Tijd voor een nieuw verhaal? Op ons kan je rekenen."
Adres: Stationswal 5, 3960 Bree
Telefoonnummer: 089 46 48 63
Stad: Bree
Route: Stationswal 5
Postcode: 3960


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Immo Bree te huur, ERA te huur Bree, ERA te koop Bocholt, Huizen te koop Limburg ERA, Te koop Bree, Makelaar Bree, Nieuwbouw huis te koop Bree, ERA IMPACT
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beneca Vastgoed BVBA Beneca Vastgoed BVBA 125 meter Niet eerlijk , vraagt mij een bod uit te brengen terwijl de vraagprijs al 3 keer gege...
B-Immo B-Immo 798 meter B-Immo is een vastgoedkantoor te Bree en staat in voor het beheer van appartementsgeb...
Van Dommelen Vastgoed Van Dommelen Vastgoed 816 meter Zeer professioneel, veel kennis en zeer aangename mensen.
Recensies
Rampzalig wat info betreft. Mail.ivm.een woning aankopen wordt niet beantwoord. Tel contact kunnen ze je geen info geven dus belt een collega terug waarna je niets meer hoort.
Jammer genoeg moet ik van Google 1 ster geven om mijn review te kunnen plaatsen, liefst had ik er 0 gegeven! Ik raad Era Impact Bree zeker niet aan!!!! Mijn vriendin is met hen in zee gegaan voor de verkoop van haar pand om minder stress te ervaren in een periode waarin ze plots voor een grote uitdaging en ingreep stond tgv van haar gezondheid. De beloftes waren hoopvol maar de realiteit was frustrerend en bijzonder stressvol, totaal niet hetgeen we voor ogen hadden. Na een half jaar van miscommunicatie heeft ze gelukkig het contract kunnen afsluiten met de nodige ‘addertjes onder het gras’. It’s a no go!
Kopen met Era Impact was een aangename ervaring, vandaar 1 ster, doch verkopen was het tegenovergestelde. De intentie om het te laten verkopen door een makelaar om zodoende een snellere verkoop en minder stress te ervaren, wegens gezondheidsredenen, was een grote illusie!! Mijn ervaring komt helaas meermaals terug bij kennissen die ook met Era Impact hun pand trachtten te verkopen. Had ik deze stories eerder gekend, was ik nooit met hen in zee gegaan. Er werden mij grootse acties beloofd om het pand maar zo snel mogelijk te kunnen verkopen. De werkelijk was helaas een heel ander verhaal: amper bezichtigingen, amper actieve verkoopacties, erbarmelijke communicatie en iemand van een ander Era kantoor moeten inschakelen om de nodige feedback te bekomen drie weken na een bezichtiging in mijn eigen pand!! Verkoper maakte amper tijd en bij opzeg vh contract werd de bundel overhandigd door Jessica dewelke nogmaals onze frustraties mocht incasseren Ipv de verkoper in kwestie. Gelukkig trok Jessica een stuk van deze miscommunicatie recht en kon zij enige positiviteit brengen in mijn ‘mislukte en gemiste kansen verkoop verhaal’ bij Era impact. Conclusie: tijdverlies, onnodige frustraties, gemiste huurinkomsten en overbruggingskrediet aan mijn broek. Bezint eer ge ERAan begint!
Zeer tevreden van Jan en zijn team. Doe hier al jaren een beroep op. Een goede dossieropvolging en raadgeving.
Zonder toestemming mijn persoonlijke gegevens doorgegeven aan de verkoper waarmee ik lastig gevallen wordt met de vraag waarom ik niet geïnteresseerd ben! Zeker niet aan te raden!!
Heel goed geholpen bij het overlopen van het huurcontract! Heel vriendelijk en spontaan!
Professioneel advies, telefonisch goed bereikbaar, duidelijke communicatie, bereidheid om wat extra te doen wij hadden gevraagd om het huis zo snel mogelijk te koop te zetten en ERA heeft dit nagekomen ookal moesten ze hiervoor nogal creatief te werk gaan met bijvoorbeeld de fotograaf,.... Wij hebben ook voor ERA ImmoGo gekozen omwille van de extra's die je krijgt: de inbegrepen comfortgarantie voor de koper, de inbegrepen verzekering op overlijden tussen compromis en akte, flyers, .... Ons huis was snel verkocht voor de prijs die we wilden hebben. Zeer tevreden!
Meerdere keren gevraagd voor een afspraak, waarna er steeds gemeld werd dat er iemand zou terugbellen om deze vast te leggen. Uiteindelijk ging er meer dan een maand voorbij.... waarbij ik steeds diegene was die contact zocht en niet andersom helaas. Zelfs telefonisch kreeg ik enkel wazige/ontwijkende antwoorden op mijn vragen. Gelukkig dat er nog andere immokantoren zijn die zich wel aan hun woord houden.
Zeer slecht bedrijf. We zijn verkeerd voorgelicht en besodemieterd door de makelaar. We hebben een kat in de zak gekocht.
Era ImmoGo Bree bestaat uit een team dat weet waar ze over spreken. Altijd een perfect oordeel en een zéér goede ondersteuning in alles wat ze doen. Doe zo verder !!!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid