facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ERA Coorevits

ERA Coorevits

Info

Wanneer u koopt, huurt of vastgoed verkoopt, dan wilt u zekerheden. De zekerheid dat uw vastgoedmakelaar te vertrouwen is, dat het om een goede prijs gaat, dat uw verkoop, aankoop of huur zonder problemen verloopt. Deze zekerheid biedt ERA Coorevits u!



"ERA Coorevits is uw lokaal ERA kantoor in de Vlaamse Ardennen gevestigd in Oudenaarde.Een jong en dynamisch team helpt je bij het verkopen van je woning aan de best mogelijke prijs. Heeft u enkele vragen over immo of bent u opzoek naar een gratis schatting? Wij begeleiden je verder bij verkoop en verhuur van je woningKom nu langs voor een vrijblijvend gesprek en een potje koffie! Vergeet niet bij ERA Coorevits staat de klant steeds centraal"
Adres: Bourgondiëstraat 13, 9700 Oudenaarde
Telefoonnummer: 055 30 40 04
Stad: Oudenaarde
Route: Bourgondiëstraat 13
Postcode: 9700


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00
Woensdag: 09:00 - 12:00
Donderdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: ERA Ardennen, ERA te koop Oudenaarde, ERA te huur Oudenaarde, ERA te koop Horebeke, ERA Coorevits Kluisbergen, ERA makelaars België, Dewaele Oudenaarde, ERA te koop Maarkedal
Recensies
Matthias en zijn team hielpen ons op fantastische wijze om onze woning op een vlotte en correcte manier te verkopen. Heel professionele en realistische aanpak. We werden tijdens alle stappen van de verkoop duidelijk begeleid en ondersteund!
De verkoop van onze woning is vlot verlopen. Ons huis werd met een correcte prijs binnen de 14 dagen verkocht! Bedankt Anthony voor de professionele samenwerking!
We zijn zeer tevreden over de service, opvolging, correctheid en professionele aanpak! Zeer sterk aan te bevelen!
Enorm goede ervaring! alles is vlot verlopen en snel afgehandeld. Emiel kan je altijd bereiken met dringende vragen en zal er alles aandoen om je te helpen en om alles in goede banen te leiden. Professioneel en gedreven.Top!
Heel slechte ervaring. Schatte ons huis op 185000. Na 6 maand verkocht voor 155000 omdat het echt dringend werd. Nadien trok hij foto's om de koper geld te laten inhouden. Dit waren zijn vrienden. Heeft meterstanden niet doorgegeven. Heel slechte ervaring.
Zeer goede service!
Zeer professioneel, efficiënt, snel en tweetalig bureau. Zeer vriendelijk personeel. Zonder aarzeling aanbevelen! Nogmaals bedankt voor je werk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid