facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ERA at Home

ERA at Home

Info

Woning of grond (ver)kopen?

ERA @t Home biedt u alle voordelen van een groot netwerk van vastgoedmakelaars.

Geschiedenis

Woning of grond (ver)kopen? Het ERA-netwerk in België bestaat uit meer dan 110 vastgoedkantoren, waarvan een 30-tal in West-Vlaanderen.

ERA @t Home biedt je alle voordelen van een groot netwerk van vastgoedmakelaars, gecombineerd met de lokale kennis van de streek.

* We zoeken nog eigendommen te koop in de regio om aan ons uitgebreid klantenbestand aan te bieden.
* Staat jouw eigendom al te koop en is het nog niet verkocht? Wij komen gratis langs om onze manier van werken aan jou voor te stellen, zonder enige verplichting.
* Wens je een waardebepaling van jouw pand, aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren.

Contacteer ons vandaag nog op 056 / 51.66.52 voor meer informatie of een afspraak.



"Als Gold Member binnen het grote ERA-netwerk hebben we een uitgebreid en strategisch marketingprogramma. We kunnen uw woning dus via verschillende communicatiekanalen promoten. Met behulp van onze unieke ERA-verkoopstroeven gaan wij veel verder voor uw woning dan andere immomakelaars. Wij zorgen ook voor een blijvende service met opvolging op regelmatige basis."
Adres:
Telefoonnummer: 056516652
Stad: Geluwe


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 19:30
Dinsdag: 08:30 - 19:30
Woensdag: 08:30 - 19:30
Donderdag: 08:30 - 19:30
Vrijdag: 08:30 - 19:30
Zaterdag: 09:30 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: ERA Wervik, ERA Geluwe te huur, ERA Geluwe appartement te koop, ERA te huur, ERA te koop, ERA At home Roeselare, ERA te koop Geluwe, ERA te koop | Menen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Corpuss Corpuss 2 km Eerst en vooral hebben wij een appa. gekocht aan corpuss wij wonen er nu een maand in...
Recensies
Heel professioneel immo kantoor, dat zowat een team vormt met de klant. Realistische prijszetting voor het pand: je kijkt samen met de makelaar op groot tv scherm naar de verkochte panden in de buurt en de reële verkoopprijzen : dus weg emotionele wensprijzen en met de pootjes op de grond. Regelmatig bezoeken van het pand en een eropvolgend rapport. Makelaar speelt spontaan in op wijzigende situaties op de markt en bij de verkoper en stelt zelf aangepaste prijs en publicitaire akties voor. Makelaar is zowat altijd telefonisch bereikbaar en zijn - vriendelijk - team van medewerkers is vlot op de hoogte. Dat er na een vermoedelijk avondlijk bezoek aan het pand ergens al eens een lampje in de garage is blijven branden wordt er graag bijgenomen. Bram Loontjes en team ERA At Home Geluwe, bedankt voor de verkoop van Tramstraat 9 , Wervik Dany Beaumon
Era at home is top! Ik belde op een zondagochtend om een bezoek te regelen en ik kon in de namiddag al direct op bezoek! Jan Loontjens was de makelaar van dienst en gaf mij de nodige uitleg en documenten. Heel professioneel
Deze top makelaars met de grote T, hebben mijn woning met een geweldige service verkocht. Met ook dank aan de toppers op hun bureau.
Ik verkoop mijn woning met een ander immo kantoor. En toch slaagt era erin om mijn telefoonnummer te bemachtigen en mij proberen te overtuigen om toch via hen te verkopen. Respect zit zeer ver.
Echte aanrader om een huis te kopen/verkopen. Maxim Coucke staat altijd paraat om al mijn vragen te beantwoorden.
Een echte aanrader om een huis te kopen/verkopen via ERA. Meermaals contact gehad met Mathias Vanrenterghem en eenmaal met Nicolas Saelens. Mathias staat paraat 7/7 om te helpen en je vragen te beantwoorden. De koper/verkoper staat centraal en dit doen ze heel goed.
Top immobiliën bureau! Vlotte verkoop, toffe verkopers.
Een echte aanrader voor huizen te kopen Met een top verkoper Mathias Ook een zeer snelle service
Vlotte verkoop en communicatie. Bedankt Mathias Vanrenterghem voor het goede werk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid