facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Equisource

Equisource

Info

- Personal Coaching
- equine assisted learning and therapy - Eagala certified
- Teambuildings met assistentie van paarden
- Ponygewenning/rijles kids

Geschiedenis

Gewoon door puur beleven met paarden, krijg je een andere kijk op waar je naartoe wil en hoe. Paarden vertellen immers door hun reacties en lichaamstaal veel aan elkaar, maar ook aan ons als we ons verdiepen in hun manier van communiceren. Ze spiegelen ons als het ware. Ze confronteren ons met onszelf. Ze zijn coaches 'pure nature' en geven ons feedback over onze eigen lichaamstaal, gemoedsgesteldheid en interactie met anderen.

Er is geen prestatiegerichtheid in de aangeboden activiteiten. Je kan bij ons terecht voor leiderschap- en assertiviteitstraining, grondwerk, paardrijles.
Of gewoon om samen met vrienden, familie of collega's een leuke dag, vol verrijkende inzichten, in de natuur en tussen de paarden te beleven.

Iedereen is van harte welkom.

Adres: Kriekelaarstraat 6, 2550 Kontich
Telefoonnummer: 0485 95 06 37
Stad: Kontich
Route: Kriekelaarstraat 6
Postcode: 2550



op zoek naar gerelateerd: Paardenkamp Antwerpen, Ponykamp Antwerpen, Ponymiddag, EAGALA methode, Ponykamp Kampenhout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jongerenpraatpunt What's up Jongerenpraatpunt What's up 2 km Ben je 'n jongere uit Kontich? Zoek je hulp bij een probleem of heb je een vraag? Kom...
Stap12 Stap12 3 km Stap12 begeleidt mensen met een kwetsbaarheid in hun groei.
Recensies
Super leuke therapie stal! Het is er rustig en gezellig en ze zorgen er goed voor de paarden en organiseren super leuke zomerkampen. Je krijgt veel tijd om een bond op te bouwen met de paarden en je doet ook enorm veel andere leuke activiteiten naast het paard. Als je goed wilt leren rijden en omgaan paarden op de juiste manier raad ik je deze manege zowiezo aan!
Leuke mensen, brave paarden en goede lessen. Ik heb elke keer weer zin in mijn Les!
Leuk zomerkamp voor kinderen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid