facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EquiPhys

EquiPhys

Info

Orthopedisch zadelpassen en sport-fysiotherapeutische behandelingen voor Paard en Ruiter. Zadels op maat. Focus op het welzijn van je paard.

Geschiedenis

Het welzijn en de prestaties van paard en ruiter te verbeteren. Door middel van een goede diagnose en adequate behandelingen kunnen blessures voorkomen en genezen worden.
Joëlle Steyt is kinesitherapeute, dierengeneeskundige fysiotherapeute en MSFC zadelpasser.
Zij onderzoekt zadel, paard en ruiter.
Hierdoor wordt de oorzaak aangepakt en kan een correcte behandeling toegepast worden met blijvend resultaat.
Indien u op zoek bent naar een passend zadel kunt u bij Equiphys terecht voor zadels op maat.



"EQUIPHYS, Equestrian Physiotherapy, helpt het welzijn en de prestaties van paard en ruiter te verbeteren.Door middel van een goede diagnose en adequate behandelingen kunnen blessures voorkomen en genezen worden.Joëlle Steyt is kinesitherapeute, dierengeneeskundige fysiotherapeute en MSFC zadelpasser. Zij onderzoekt zadel, paard en ruiter.Hierdoor wordt de oorzaak aangepakt en kan een correcte behandeling toegepast worden met blijvend resultaat.Indien u op zoek bent naar een passend zadel kunt u bij Equiphys terecht voor zadels op maat."

"RUITER in BALANS met EQUIPHYS, Equestrian Physiotherapy.Joëlle Steyt is sportkinesitherapeute gespecialiseerd in ruitersportkinesitherapie. Je kan bij haar terecht voor ruiter gerelateerde problemen, zoals pijn, zitproblemen, houdingscorrectie, revalidatie ruiter na ongeval of zwangerschap. Met behulp van het mechanische paard Joker krijg je meer inzicht over je zit, balans en coördinatie. Zitlessen op Joker, ruiter training, Flexchair zittraining, ruiterbiomechanica en ook kinesitherapie behandelingen specifiek gericht op de ruiter."
Adres: Damstraat 21A, 9850 Nevele
Telefoonnummer: 0479230059
Stad: Nevele
Route: Damstraat 21A
Postcode: 9850



op zoek naar gerelateerd: Zitles mechanisch paard, Joker zitles, Joker paard, Paarden simulator prijs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid