facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Equina Stables

Equina Stables

Info

Equina Stables is een kleinschalige, familiale pensionstal met 14 paardenboxen.

Geschiedenis

Wij, Equina Stables, zijn een nieuw lokaal bedrijfje in volle opbouw.
Het bedrijf is ontstaan uit een passie en liefde voor paarden.
Equina Stables ligt in de groene landelijke omgeving van Gemeente Hoeselt.
Wij beschikken over een ruim stallencomplex met omliggende weides.
Binnenkort kan hier elke paardenliefhebber terecht voor het stallen van zijn trouwe viervoeter.



"We zijn een kleinschalige pensionstal en bieden naast de stalling ook training van het paard aan, dressuurles en ponygewenning voor de allerkleinsten. Contacteer ons gerust of bekijk onze facebookpagina voor meer info!"
Adres: Lindekapelstraat 90, 3730 Hoeselt
Telefoonnummer: 0032494702086
Stad: Hoeselt
Route: Lindekapelstraat 90
Postcode: 3730


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
hogelandshoeve.nl hogelandshoeve.nl 3 km Vertaald door Google fantastisch! Origineel super!
WH-Opdendries WH-Opdendries 4 km Goede kwalitatieve springpaarden, place to be when you search for a good jumphorse
Recensies
De paarden worden top verzorgd en met oog voor detail, het zijn mensen met een groot hart en passie voor de dieren. Ze hebben jaren ervaring tussen de paarden en dat is duidelijk merkbaar. Ze doen het fantastisch en ik kan het alleen maar aanraden! Toppers!
Sinds februari 2022 heeft paardenpension "Caprequi" gelegen te Alt-Hoeselt een nieuwe start genomen met een nieuwe uitbaatster. Al sinds het prille begin staat ook mijn paardje daar. Uit ervaring, doorheen de jaren, mag ik toegeven héél blij te zijn met het initiatief dat ik genomen heb mijn paard hier toe te vertrouwen ... Bij mij staat namelijk "het belang van mijn paard" op de eerste plaats. Benevens de kalme omgeving zowel binnen als buiten zijn de boxen bijzonder proper en het hooi van uitermate goede kwaliteit. Ook is er aan dagelijkse weidegang geen gebrek, hetgeen zich reflecteert in de omgang met je paard. Maw: een noemenswaardig pluspunt. Dit alles bezorgt je, als eigenaar van je paard, een zorgeloos en voldaan gevoel. Vooral ook wetende dat aldaar de verhouding kwaliteit/kwantiteit van het betere niveau is dan op het merendeel van de concurrerende pensions. Sommige twijfelaars zullen misschien zeggen: "Nieuwe borstels vegen goed", doch wees gerust ... Bij Caprequi merk je al gauw de gedrevenheid en vooral de grote passie van Rebecca in al hetgeen ze doet. Succes zal ze oogsten, zoveel is zeker : haar liefde en het welzijn voor haar eigen paarden als die voor de pensionpaarden is namelijk haar sterkste troef! Ik, in het bijzonder, gun het haar dan ook van harte.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Equina Stables met het openbaar vervoer


Hoeselt Molenbroek 180 meter
706
Hoeselt Molenbroek 180 meter
34a
Hoeselt Molenbroek 240 meter
706
707
Hoeselt Molenbroek 240 meter
34a
Hoeselt Lindekapel 500 meter
706
707

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid