facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EquiDream 'T Grootveld

EquiDream 'T Grootveld

Info

Plezier voor groot en klein! :) vanaf 7 jaar.
Paardrijlessen privé: springen, dressuur, voltige en verzorging.
Voor kinderen, volwassenen en mindervaliden.



"Bezoek onze website voor de juiste openingstijden."
Adres: grootveld 33, 1745 Opwijk
Telefoonnummer: 0487159062
Stad: Opwijk
Route: grootveld 33
Postcode: 1745



op zoek naar gerelateerd: Kinderboerderij Opwijk, Ponykamp meise
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Past-is Past-is 1 km Past-is een een goedlachse vrouwelijke zaalvoetbal ploeg. Gevormd in 2018 tussen pot ...
Dansstudio Dance 2B Dansstudio Dance 2B 2 km Facebookpagenia van de opwijkse dansstudio Dance 2B
BreathLifeBE BreathLifeBE 2 km A company specialized in OSHO meditation activities for all people, open to a self tr...
Koppnberg Cycling goods Koppnberg Cycling goods 2 km Koppnberg Cycling goods
Flint Cycling Team Flint Cycling Team 2 km Een nieuw wielerteam met één groot doel: Opwijks kampioen worden!
PCQ-Beachvolleybalteam Rampelberg-Vanhorebeek PCQ-Beachvolleybalteam Rampelberg-Vanhorebee... 2 km Hallo iedereen! Op deze pagina kunnen jullie al de avonturen van PCQ-Beachteam Rampel...
Real Opwijk City Real Opwijk City 3 km Voetbalploeg (U9) uit Opwijk waar vriendschap, plezier en prijzen pakken centraal sta...
Achilles-Run4Fun vzw Achilles-Run4Fun vzw 3 km recreatieve joggingclub met het juiste evenwicht tussen lopen en plezier maken.
Recensies
heel fijne mensen en een fijne gezellige plek om kindjes een paar diertjes te leren kennen. het is een leuke plek om een paar uurtjes met de kids door te brengen en de kindjes bezig te zien met de diertjes die er zijn!!
Druiligr herfstdag maar de kindjes vonden het toch leuk! Wat een mooie honden ook. Vooral patatje!
Superlekkere ijsjes. Er liep een varken gewoon rond, zalig ! Hier komen we zeker nog eens terug, maar nu met kleinzoontje.
niet zo bedoeld voor kleine kinderen, weinig dieren aanwezig.
De gemoedelijke sfeer kan misschien wat rommelig overkomen maar wij voelden ons hier welkom en hebben een lekker ijsje genuttigd.
Verjaardag van mijn zoontje daar gehouden. Wat een vergissing! De eigenaars waren ontzettend autoritair en ronduit onbeschoft. Ik dacht dat er activiteiten werden AANGEBODEN. In plaats daarvan MOESTEN kinderen dansen en zingen op bevel.De eigenaars besloten wanneer de kinderen hun pakjes mochten openen. De kinderen kregen op hun kop omdat ze hun vorkjes vastpakten in afwachting op hun pannenkoeken. Ik kreeg een snauw omdat ik de stapel bordjes zelf had uitgedeeld. Hun dochter noemde mijn zoon EEN STOUT KIND omdat hij zijn flesje drinken op een reeds afgeruimde tafel neerzette. Datzelfde wicht betrapte ik op RODDELEN tegen andere ouders over mij en mijn 'lakse' opvoedingsstijl. Blijkbaar snappen deze mensen niet dat ik betaal voor een leuk feestje en niet voor een BOOTCAMP. Mijn kinderen deden niets mis, ze wilden alleen liever kleuren dan dansen! Wat ik ook heel erg vond, was dat mijn kindjes 3 uur braaf hebben zitten kleuren met 2 slechte kleurpotloden en een kapotte pen die nog in mijn handtas zat terwijl ik aan het eind van de dag ontdekte dat de eigenaars een hele doos kleurtjes hadden die ze NIET hebben aangeboden.
Super ontspannen en gezellige sfeer. Vriendelijke ontvangst
Mensen die nog echt om je kleine kindjes geven, goede vriendelijke bediening, alhoewel alles iets of wat van ouderdom heeft qua speeltuigen toch verveel je u hier zeker niet.. de dieren in deze kinderboerderij zijn verzorgd en kindvriendelijk.. ideaal voor verjaardagsfeestje, een dagje uit, enz ..
Onze zoon heeft een leuke tijd beleefd op de boerderij en ze hebben lekker ijs we gaan zeker terug
Niet echt het gevoel van een kinderboerderij, maar eerder dat je in iemands tuin wandelt, en dus ook niet echt welkom bent. De dieren zien er wel gelukkig uit, dus da's wel fijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid