facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Equidream

Equidream

Info

Welkom op de pagina met informatie en foto's over equidream: -Equitherapie -Paardenplezier -Teamontwikkeling met paarden

Geschiedenis

Equitherapie:
Personen met problemen die hen dagdagelijks in de weg staan begeleiden in hun zoektocht naar hun sterke “ik” met het paard als co-therapeut.

De specialiteit is
-ontwikkelingsbevordering
-persoonlijkheidsontwikkeling
-gedrags- en communicatieproblemen
-problemen op het pedagogische, psycho-sociale en emotionele gebied.
Dit zowel voor volwassenen als voor kinderen.

Paardenplezier:
Ik bied rijlessen, workshops, kampen, en verjaardagsfeestjes aan. Steeds met een individuele en gerichte aanpak naar elke persoon.

Dit bied ik aan voor zowel volwassenen als kinderen met uitzondering van de kampen en de verjaardagsfeestjes die enkel voor kinderen zijn.

Teamontwikkeling met paarden:
Hierin werk ik samen met een partner: Vicky Daniëls. Zij is organisatie psychologe en elk met onze sterktes bouwen we samen sessies uit waarin we teams op een positieve manier laten ontwikkelen zodat deze nog een beter team vormen en dit een positieve invloed heeft op de prestaties van dit team.

Adres: Toleindestraat 172, 9080 Beervelde, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0486/92.77.31
Stad: Beervelde
Route: Toleindestraat 172
Postcode: 9080



op zoek naar gerelateerd: Paardenkampen, Paardenkamp Paasvakantie, Paarden dagkamp, Paardenkamp dressuur, Voltige lessen Oost Vlaanderen, Equitherapie Lochristi, Paardrijden Gent, Paardrijden Deinze
Recensies
De ruiter in balans was een hele mooie ervaring. Op een professionele, inspirerende manier leer je paardrijden vanuit verschillende perspectieven zien. Met de handvaten die je meekrijgt kan je aan de slag en de inzichten zijn waardevol voor de verdere training met mijn paard. De aanpak is persoonlijk afgestemd. De dag was goed gevuld en er was een mooie balans tussen kennis en praktijk. Ik raad de lesdag ten zeerste aan als je nog beter wil presteren samen met je paard. Ik ben positief verrast wat deze dag betekend heeft voor de verbinding tussen mij en mijn paard. Dankjewel!
Een aanrader! Op een mooie locatie met niet alleen aandacht voor de paarden die trouwens perfect verzorgd zijn maar ook voor de ruiters. Het welbevinden van de bezoekers staat bovenaan zowel op het paard als ernaast. De zomerkampen zijn een aanrader, thuiskomen in een huiselijke sfeer en flink verwend worden.
Onlangs de Ruiter in Balans workshop gevolgd. Heel leerrijk, behapbaar gebracht, focus op praktijk en ervaringsgericht leren. Zeer bekwame instructeurs: verschillende persoon voor bodywork en sessie op Joker, beiden professionals met veel kennis van hun thema! Een aanrader als je bewust met je houding en zit wil omgaan en deze wil verbeteren!
Fantastische plek om tot rust te komen op je paard. Een lesgeefster die naar je luistert en op jouw tempo lesgeeft. De workshop Ruiter in Balans is een sterke aanrader, wanneer je zelf in balans wil komen en die rust wil meenemen te paard.
Ik volgde de opleidingsdag "Ruiter in balans". Ik blik hier met veel plezier op terug. Ik heb die dag veel geleerd aan de hand van theorie maar ik heb deze vooral direct mogen en kunnen omzetten in de praktijk. Ik ervaarde een perfecte harmonie tussen mens en paard en dat was super fijn. Tijdens de opleidingsdag wordt er ook gefocust op coördinatie en dit lichaamsbewustzijn kan ik ook zeker integreren in mijn trainingen van 'topsport atletiek'. Hiernaast staat het respect voor en van het paard ook centraal en werken volgens een 'paardvriendelijke' manier vind ik bovendien super belangrijk!
Het was een leerrijke, interessante ervaring! Zeker ook een aanrader voor mensen met een beperking; ikzelf heb een heup prothese, waardoor ik minder recht zit en ongelijke been controle, maar toch heb ik er heel wat van bijgeleerd en gevoeld! Een aanrader dus!
Op mijn 43ste leren paardrijden, ondertussen 11 jaar geleden, op een professionele manier met aandacht voor paard en ruiter. Leren omgaan met je paard, vanop de weide tot in de piste én terug. En mogen zijn wie je bent.
Fijne, kwalitatieve lessen met focus op paard & ruiter in balans. Leuke paarden die ook gewoon paard mogen zijn waardoor je nog meer van ze leert
Ik volgde hier enkele boeiende workshops op en naast het paard. Mooie locatie, professionele begeleiding, goed verzorgde paardjes. Absoluut een aanrader!
Ik volgde de super interessante workshop ‘ruiter in balans’. Samen met de coaches heb ik de eerste stappen gezet om mijn angst te overwinnen. Het is nog een lange weg, maar ik ben zeker dat mijn man en ik in de toekomst terug samen op buitenrit zullen kunnen gaan. Dankjewel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid