facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Equi-dog

Equi-dog

Info

Welzijn voor mens en dier. Massages acupressuur voor paarden/honden, training, workshops acupressuur, eigen juweel creaties van natuurlijke edelstenen.



"Hondengedragscoach.Shiatsu therapie voor paarden en honden.Workshops."

"Hondengedragscoach.Shiatsu therapie voor paarden en honden.Workshops."
Adres:
Stad: Diest


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vesta Vesta 3 km Super mooie locatie en accommodatie. Vandaag deelgenomen aan een advanced Wim hof wor...
Hezehof Hezehof 5 km Zes maanden geleden kochten we bij het Hezehof onze Aiko een Japanse Akita . We werde...
Belgian Beauty Clinic Belgian Beauty Clinic 6 km Dr.verdonck..super,bezorgd,behulpzaam,zeer vriendelijk,alles wat je kan noemen..ben z...
WaxBar Ann Tielens WaxBar Ann Tielens 6 km Professioneel advies en goede raad ~ niet het doorsnee instituut maar echte top kwali...
Skin Planet Skin Planet 7 km wratjes goed weggedaan ik voel mij veel beter nu en durf mijn armen terug in de lucht...
Science inspired jewelry somersault18:24 Science inspired jewelry somersault18:24 35 km Wear you passion for science! This shop is for you if you are passionate about scienc...
Recensies
Mijn border collie Bella was zo bang van verkeer dat ze zich verstopte als ze al maar dacht dat we gingen wandelen. Nu na slechts 3 maanden begeleiding van Saskia bij Equi-dog wandel ik met een blije Bella door het dorpscentrum. Ik ben super tevreden deze hondenschool gevonden te hebben. Dank zij Saskia en haar ongelooflijke inzet en geduld, al de goede tips en de leuke lessen heb ik een heel andere hond. Equi-dog is een echte aanrader voor iedereen die zijn/haar dier graag ziet .
Ik volg met hond Lilou het traject 'Reactiviteit'. We zijn halfweg en wat een verbetering al. Ben heel blij dat ik Equi-dog heb gevonden. Saskia heeft zoveel kennis over gedrag en lichaamstaal van honden. Ze geeft praktische tips en oefeningen passend bij wat je hond nodig heeft. Leerrijke lessen waarbij oefeningen afgewisseld worden door rustmomenten. Ook de baasjes worden door haar goed gecoached. Je kan steeds bij haar terecht met al je vragen. Een positieve benadering van zowel hond als baasje! Echt een aanrader!
Kamiel is mijn eerste hond. Ik wou meer begeleiding op maat dan wat een traditionele hondenschool mij kon bieden - zo ben ik bij Saskia terecht gekomen. En gelukkig maar. Kamiel heeft een aantal typische teckel-trekken. Heel slim, trouw en food motivated. Maar ook angstig, koppig en reactief. We zijn gestart met 1-op-1 begeleiding, daarna overgeschakeld naar de puberklas en nu volgen we een traject reactiviteitstraining. Wat een vooruitgang op een jaar tijd! Saskia loodst ons geduldig en met veel liefde doorheen het hele proces, denkt altijd proactief mee na over oplossingen die bij onze situatie en karakters passen en durft een spiegel voor te houden. Een aanrader voor wie persoonlijke begeleiding zoekt, meer wil dan enkel commando's leren en duurzaam wil werken aan gedragsverandering.
Professionele begeleiding in kleine groepjes op het tempo van hond en baasje. Je krijgt persoonlijke tips afgestemd op jouw hond en zijn unieke karakter. Echt een aanrader om je hond op een positieve en hondvriendelijke manier te begeleiden en dit met de nieuwste inzichten. De focus ligt op het versterken van de band tussen baasje en hond waardoor je samen kan groeien.
Omdat hondenschool voor ons geen optie was toen we een pupje kochten,kozen we voor Equi-dog , wat zijn we blij dat we die beslissing gemaakt hebben toen! Heel veel hulp, tips en tricks gekregen en geleerd! Vandaag een jaar later volgen we ook les in kleine groepjes waar we nog steeds bijleren en onze hond uitgedaagd blijft ! Wij zijn alvast fan!
Wij hebben met onze witte herder Nala de puppytraining doorlopen. Wij zijn zeer tevreden hiervan! De tips die we gekregen hebben waren en zijn nog steeds zeer handig om Nala beter te begrijpen en op te leren. Dit heeft geleid tot een zeer lieve en stabiele hond. Dikke pluim voor Sas. We kunnen haar alleen maar aanraden bij iedereen.
Wij hebben bij de komst van onze puppy gekozen voor het puppy-traject bij Equi-dog. Ideaal voor gezinnen om samen met de kinderen de juiste tips voor hond en baasjes te leren. Saskia heeft eindeloos geduld en legt alles duidelijk uit met oog voor je persoonlijke gezinssituatie.
We volgen het uitgebreide puppy traject omdat we onze eerste hond hebben en een opvoeding wilde waar goed gedrag belonen belangrijk is en straffen negatieve beloning niet aan bod komen. En wat een resultaat! De inzet, kennis en begeleiding van qui-dog is fenomenaal en tijdens dit traject kunnen we naast de trainingen ten alle tijden beroep op hen doen voor alles wat met de hond te maken heeft. Nog geen seconde spijt gehad dat we dit traject met hen doen. Warme, geduldige zeer professionele begeleiding met veel tips en tricks die echt werken zonder te straffen en niet onbelangrijk: ze staan altijd met de glimlach klaar.
Omdat onze Vito wat problemen vertoonde naar andere honden en verkeer toe, zijn we op zoek gegaan naar professionele begeleiding. We kwamen bij Equi dog uit en wat een aanrader is dit. Dankzij de vele hulp gaat het ondertussen veel beter met Vito. Saskia doet dit super goed met handige tips en tricks. Vele lekjes van Vito.
Zeer blij dat ik contact opgenomen heb met equi-dog. Mijn adoptiehond Barry was een zeer angstige hond met weinig zelfvertrouwen. Na een tijdje onder begeleiding te zijn bij hun, heb ik een hond met meer zelfvertrouwen en veel minder angstig. Zo blij dat ik samen met equi-dog hieraan kan werken. Super goede begeleiding!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid