facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Epiq Professional Coach Center

Info

Leuke zomerkampen in 2020, deze kampen steunen de projecten die @Epiqcenter gedurende het jaar realiseert om iedereen die er nood aan heeft professioneel te begeleiden.



"Bij BeBalanced combineren we zorg en beweging: dankzij onze achtergrond in kinesitherapie profiteer jij in ons Sport- & gezondheidscentrum van een medisch verantwoorde aanpak.Heb je klachten? Dan kan je bij ons terecht voor kinesitherapie waarbij we jou individueel en op maat helpen bij jouw herstel.Zoek je een leuke sportieve activiteit of wil je verder trainen na jouw herstel? Sluit dan aan bij één van onze groepslessen. Liever een individueel traject, afgestemd op jouw doel? Kies dan voor personal training of vrij trainen onder begeleiding."
Adres: Wiekevorst-dorp 61, 2222 Heist-op-den-Berg
Telefoonnummer: +32471647701
Stad: Heist-op-den-Berg
Route: Wiekevorst-dorp 61
Postcode: 2222


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schitterende Parel Schitterende Parel 6 km Ik stap even met je mee en kan je hoogstens inspireren, zodat je eigen genezend vermo...
Bridge Bridge 6 km ❤️ The Power of Positivity!
Be Balanced - Kinepraktijk Be Balanced - Kinepraktijk 6 km Sinds ze verhuisd zijn naar de nieuwe zaak in de lostraat is het niet meer zoals het ...
CrossFit Ambrosius CrossFit Ambrosius 7 km Toffe club, goede begeleiding, ik ben een tevreden lid!
FitVice Club FitVice Club 7 km FitVice Club, sport- en voedingsadvies, coaching, community. Kom alles te weten over ...
Psychologennet Psychologennet 9 km Netwerk van psychologen door psychologen
Recensies
Te lesgeven zijn heel vriendelijk en het is altijd andere les niet te zelden oefenen dad vindt ik leuk van daar en feer is zeer belangrijk en krijgen dikke pluim van mij en doe zo verder
Sinds ze verhuisd zijn naar de nieuwe zaak in de lostraat is het niet meer zoals het vroeger was dan op het oude adres .
Het is al jaren een uitstekend team, nu ze op hun nieuwe locatie zitten is het plaatje helemaal compleet. Niet twijfelen, BeBalanced is waar je moet zijn.
Persoonlijke begeleiding. Zeer gedreven voor een spoedig herstel. Vriendelijk. Parking voor de deur.
Super. Ze werken met elk persoon individueel.
Tijdens het werk door de knie gegaan en moest kine doen mijn keuze was bebalanced omdat ik er al enkele keren geweest ben en omdat ze een goede en snelle service bieden en ik kon al snel starten met de sessies maar met de corona moesten zij ook sluiten en gingen de sessies door thuis via beeldscherm dat was een goed alternatief en konden we toch verder oefenen..maar uiteindelijk moest ik een operatie ondergaan en de nazorg en het versterken van de knie was super!supper goede begeleiding dat je er krijgt van het bebalanced team!
Na meer als een jaar wat last te hebben van men rechterschouder, hebben ze dit op een half jaar kunnen fixen met de juiste oefeningen te geven en los te maken waar nodig. Ook als de oefeningen te makkelijk werden, werd er goed bijgestuurd. Probleem is na consistent hun advies op te volgen volledig verholpen! Een echte aanrader!!
Ik ga ondertussen al iets meer dan twee jaar wekelijks naar de groepsles bij Jari en Joris. Sindsdien een pák minder last van mijn rug en ineens ook heel wat fitter. Dat ze ook tijdens de lockdown zo veel moeite hebben gestoken in online groepslessen, werd enorm geapprecieerd. Merci, Jari en Joris!
Super professioneel + ongelooflijk vriendelijk = TOPPERS! Plus...voor of na je afspraak mag je bij BeBalanced met het beschikbaar materiaal/toestellen eoefeningen gaan doen, gratis! Hoe goed is dat? ;
Heb heel goede resultaten gehaald dank zij de goede kine van Jari en de snelle behandeling kon zeer vlug komenwaarvoor dank.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid