facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Epic Frame

Info

Production company for Video & Animation

Adres: Duigemhofstraat 101, 3020 Herent
Telefoonnummer: 016 88 74 84
Stad: Herent
Route: Duigemhofstraat 101
Postcode: 3020


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Videoproductiebedrijf, Video productie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bamboepunt Bamboepunt 947 meter
Recensies
Heel fijne samenwerking met Epic Frame voor een explainer video. Correcte offerte, netjes binnen scope gebleven en mooi resultaat. Aangename communicatie. Zoals het hoort!
Vlotte samenwerking en een animatievideo die voldeed aan alle verwachtingen.
De samenwerking met Epic Frame was zeer succesvol en constructief. Wij hadden het gevoel dat ze ons niet alleen met de uitwerking maar ook met het concept, zowel creatief als inhoudelijk naar een hoger niveau hebben getild. Wij zouden hen alvast aanraden aan andere bedrijven die op zoek zijn naar een creatieve manier om te communiceren!
Het is niet altijd even makkelijk om je bedrijf overtuigend te promoten. Daarom beslisten we om enkele van onze klanten voor de camera te halen. Dat idee had een professionele uitwerking nodig en daarin bleek Epic Frame de ideale partner te zijn. Ze werkten ons ruw idee uit tot een tof concept, zorgden ervoor dat onze klanten ontspannen voor de camera kwamen en leverden kwalitatieve video testimonials af. Handig is dat ze alles uit handen nemen: van uitwerking tot het filmen en de post-productie van de filmpjes. Daarnaast zijn het ook gewoon fijne mensen om mee samen te werken.
Ik werkte voor marketing media product launch, timelapse animatie, commercial,... reeds enkele malen samen met Epic Frame. Een vaak mistig idee in mijn hoofd werd steevast vertaald in een creatief en werkend concept. Onze niet voor de hand liggende complexe healthcare oplossingen en producten werden goed begrepen. De samenwerking leverde steevast naast fun een heel mooi eindresultaat op. Ik zou als marketeer Epic Frame zeker aanraden.
Top professionals die ook kansen bieden aan kwetsbare jongeren. Keep up the good work!
Een fijn team om mee samen te werken. Goede en snelle communicatie. Het eindresultaat animatievideo in vier talen mag er zijn!
Vlot, constructief, interactief, goed begrip van de activiteiten. Concluderend een goed resultaat met de juiste prijs/kwaliteit-verhouding.
Super sympathieke en professionele gasten die alles heel goed opvolgen, voorbereiden en sturen. Heel fijne samenwerking aan goede tarieven!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid