facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EPC Desk

Info

Uw EPC snel en correct !

Geschiedenis

Wenst u uw woning te verkopen of te verhuren, dan heeft u een EnergiePrestatieCertificaat nodig.
EPC Desk maakt professioneel het EnergiePrestatieCerficaat (EPC) van uw woning.



"voor het opmaken van uw Energieprestatie certificaat alsook de elektrische keuring"
Adres:
Telefoonnummer: 038440428
Stad: Boom



op zoek naar gerelateerd: Hilde Van Ingelghem, EPC onderzoek, EPC direct
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FiammaDC *** www.fiammadc.be*** FiammaDC *** www.fiammadc.be*** 2 km Uitstekende service en goede kwaliteit. Alles op tijd en zoals gevraagd! Top!
Recensies
Ik beveel deze dame net niet aan. In het afgeleverde EPC rapport merk ik foute waardes voor glas en profielen. Ik lever alle nodige documenten aan waarin duidelijk de juiste glaswaarde staat en het thermisch rapport van alle profielen met bijhorende waardes. Ik vraag beleefd voor een rechtzetting, lijkt me niet zoveel gevraagd om dit even recht te zetten in ‘het systeem’. Na enkele mails over en weer waarin ik dus OOK aangaf dat ik het aangepaste verslag niet ontvangen had,!!!, heb ik na 2 maanden nog steeds geen aangepaste versie ontvangen. Komt niet professioneel over! Wij zouden EPC desk niet opnieuw kiezen als wij een keuring nodig hebben! Zeer jammer!
Zeer tevreden van Hilde haar werk! correct persoon, zeker aan te raden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid