facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Environnement Sommeil - Literies Deramaix

Environnement Sommeil - Literies Deramaix

Info

Environnement Sommeil et Santé SPRL est une société crée en 1998 par deux spécialistes dans le monde de la literie et du placard d'excellence. Nous axons notre activité sur le conseil du produit qui vous correspond, du standard au sur-mesure.

Geschiedenis

Environnement Sommeil et Santé SPRL est basée à Tournai en Belgique. Nous sommes spécialisés dans le domaine de la literie, des placards et rangements sur mesure ainsi que du garnissage.

Que vous ayez besoin d'un nouveau matelas, d'une chambre complète ou simplement de clous pour vos travaux de garnissage, nous sommes là pour vous conseiller et vous aider à trouver le produit qui vous convient.

Nos produits sont visibles dans nos deux show-rooms à Tournai et Ath.

Environnement Sommeil
201 Avenue de Maire
7500 Tournai
Téléphone : 00 32 69 84 78 38

Literies Deramaix
8 Quai Saint Jacques
7800 Ath
Téléphone : 00 32 68 84 15 20

Nous vous proposons une vaste gamme qui répondra assurément à vos besoins.

Nous possédons un large stock de produits adaptés aux besoins les plus courants.

Si vous désirez un produit plus particulier, nous pouvons réaliser pour vous un devis gratuit ainsi qu'une vérification de vos mesures à votre domicile.

Nous assurons la livraison et le montage de vos produits par les soins de notre technicien.


Nous pouvons également réaliser pour vous des travaux de restauration, par exemple de fauteuils en tissu ou en cuir.

N'hésitez pas à passer en magasin ou à nous contacter.

Adres: 201, Avenue de Maire, 7500 Doornik
Telefoonnummer: 003269847838
Stad: Tournai
Route: 201, Avenue de Maire
Postcode: 7500


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Literie Deramaix Ath, Magasin de lit Tournai, Magasin matelas Froyennes, Info sommeil, Matelas déstockage Belgique, Destock matelas Dunkerque
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cuisinella Cuisinella 1 km zeer serieuze bedrijf met een zeer goed opvolging van zijn werven. top service
Espace Déco Espace Déco 2 km Vertaald door Google Perfect werk, goed advies en een professioneel team, bedankt voo...
Spiridon Studio Spiridon Studio 2 km Vertaald door Google Zeer mooie winkel, warm welkom en zeer mooie producten. Ik advis...
Création Ebénisterie Création Ebénisterie 2 km Vertaald door Google Altijd met een glimlach ontvangen, mooie objecten mooi uitgekoze...
HLB Home Interior HLB Home Interior 2 km Vertaald door Google Hoeveel is uw budget sinds de eerste afspraak? Niets bijzonders,...
Combi meuble Combi meuble 2 km Vertaald door Google Een geweldige winkel, met een echte keuze en geweldige aanpassin...
Recensies
Wij hebben 5 jaar geleden een bed + matras gekocht. Dus ja, het moet vreemd lijken dat ik 5 jaar later aankom om te constateren... maar precies! We slapen er al 5 jaar op, het comfort is al 5 jaar onberispelijk en het is een blijvertje! Het was een investering waar we absoluut geen spijt van hebben! De verkoper heeft ons echt goed geadviseerd! Hartelijk dank aan jou... 5 jaar later ;
Hallo, Ik wilde u bedanken en feliciteren voor uw ernst en voor de opvolging van uw klanten, na de vervanging van de motor van ons bed dat we 4 jaar geleden bij u hadden gekocht. Deze vervanging is onder garantie uitgevoerd binnen de exact aangekondigde tijd en door u bij ons thuis uitgevoerd. Het lijkt ons belangrijk om ook te wijzen op de serieuze en betrouwbare winkels waarvan u onmiskenbaar deel uitmaakt. Nogmaals bedankt en gefeliciteerd met de kwaliteit van uw diensten en die van uw welkom in de winkel. Met vriendelijke groeten. Meneer en mevrouw Johnston.
Dit is een winkel waar het prettig is om de deur open te doen. Een weloverwogen keuze, artikelen van merken en het belangrijkste, het is de receptie. Een zeer bekwaam persoon die de tijd neemt, naar zijn klanten luistert, aan hun verwachtingen voldoet. Ik nodig je uit voor een kleine rondleiding.
Het maakt me altijd aan het lachen mensen die een of twee meningen hebben en die gloeiende opmerkingen plaatsen. Het riekt naar nepprofiel... onaangenaam personeel en roosters, we praten er niet eens over; Ik ging drie keer in twee weken tijd en elke keer was de meneer een kwartier te laat en elke keer dat hij me vertelde dat het niet voor een keer was dat ik in de file stond.... nee, maar serieus, om wie lachen we!!!
Zeer teleurgesteld over duur gekochte kussens. Hun verkoopargumenten zijn goed ingeburgerd, maar ik heb twijfels over hun relevantie. Er wordt veel gepraat over het verkopen van te dure matrassen.
Advies ten top, levering van de vriendelijkste, blijft nog vele nachten genieten van de kwaliteit van de matrassen
Echt geen verschrikkelijk ontvangstniveau. Ik had een probleem met een daar gekocht kussen. Daarnaast zijn de openingstijden niet praktisch wanneer je een probleem hebt.
Aanbevolen winkel als u een goede nachtrust wilt. En zeer goed ontvangen.
Uiterst professionele verkoper en zeer wijs advies, raad ik zonder aarzeling aan! Meest plezierige bezoek :
Super verkoper met veel ervaring van zeer goed advies zeer attent
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid