facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Enthusiasm

Enthusiasm

Info

Enthusiasm helpt mensen aangenamer, performanter en innovatiever leven en (samen)werken. Dit d.m.v. coaching, training, recruting en consulting.

Geschiedenis

Enthusiasm helpt mensen beter en aangenamer (samen)werken op basis van talenten, persoonlijkheid en een innovatieve organisatiestructuur. Enthusiasm helpt mensen hun zelfsturing en eigen verantwoordelijkheid verhogen om zodoende hun droomleven te doen realiseren.



"Enthusiasm helpt mens en organisatie transformeren naar betekenisvol en werkbaar werk.Enthusiasm bezielt, beweegt en bereikt.Enthusiasm helpt authentiek, betekenisvol, met voldoening en balans werken en leven.Enthusiasm laat mensen met enthousiasme samenwerken dmv de verbinding tussen purpose, talenten, authenticiteit en een optimale organisatiecultuur en -structuur.Enthusiasm helpt wendbaar, veerkrachtig, resultaatgericht, innovatief én met plezier samenwerken."
Adres: Vlagstraat 37, 2650 Antwerpen
Telefoonnummer: 0032 489 738 898
Stad: Antwerp
Route: Vlagstraat 37
Postcode: 2650


Recensies
Met een klein hartje en niet echt wetende wat te verwachten, startte ik met hypnotherapie bij Maarten. Al snel was de spanning volledig verdwenen. Door zijn manier van werken en vooral door zijn manier van zijn, creëerde Maarten een veilige omgeving. Een omgeving waar ik me volledig durfde open te stellen, waar ruimte was voor een lach en een traan. Ik kan het echt iedereen aanraden die aan zichzelf wil werken, zich als persoon wil ontwikkelen of wil werken aan al dan niet diep verborgen issues! Maarten changed my life!
Achter Enthusiasm staat een geweldig positief, levendig en uitgelaten persoon, die je niet alleen goede raad kan geven maar je ook van A-Z bijstaat op momenten dat jij het nodig acht. Zijn visie, motivatie en manier van “out of the box” thinking doet je meteen een goed gevoel krijgen. Hij heeft een zeer professionele aanpak en is transparant op elk vlak, je wordt betrokken vanaf het eerste moment en begeleid tot het laatste. Twijfel niet en maak is een praatje met Maarten, je zal je meteen aangestoken voelen door zijn enthousiasme. Lieve groeten & spread the good vibes!
Maarten is een topkerel. Altijd positief, professioneel. Hij luistert echt en zoekt samen een oplossing die haalbaar is. Kortom een top kerel die een pluim verdiend voor al zijn werk! Keep up the good work.
Wat een fantastische ervaring. Een aanrader voor iedereen. Maarten is een onbevooroordeeld en een bijzonder enthousiast persoon die ervoor zorgt dat een loopbaanbegeleiding veel verder gaat dan uitsluitend inzicht krijgen in je job en je verdere loopbaan. Hij biedt je een luisterend oor en geeft tips en tricks. Daarenboven leer je dankzij hem jezelf en je sterke punten kennen.
Het enthousiasme van Maarten is 100% authentiek. Bij uitdagende en langdurige cultuurveranderingstrajecten is Maarten onze man om het vuur erin te houden! Iedereen die met Maarten samenwerkt wordt aangestoken door zijn enthousiasme!
Maarten is enthousiast bedrijfsnaam is echt goed gekozen, professioneel, creatief en empathisch. Hij heeft een grote daadkracht en een onstuitbare positieve houding.
Wow, wat een enthousiasme en positiviteit! Na elk gesprek met Maarten krijg ik een boost van energie
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Enthusiasm.

Antwerp adviesbureau

openingstijden, locatie, vervoer. Vlagstraat 37 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Enthusiasm adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Enthusiasm. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Enthusiasm delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DJ MO DJ MO 851 meter Dj mo best dj met heel veel muziek spellen regateaon muziek Afro muziek en hip hop mu...
Simply-Ad Simply-Ad 954 meter Uiterst lekkere huisgemaakte quiche, zeer aan te raden! En heel vriendelijk bediend
Reputations.be Reputations.be 983 meter Dieptepunt in klantonvriendelijkheid met medewerker Frederik P. meegemaakt. Ongeloofl...
Meug Meug 994 meter Smaakbureau gespecialiseerd in drankbeleving
The Growth Revolution The Growth Revolution 1 km Heeft mij 3 maal laten stikken op op een gepland telefoongesprek. Als ik dan zei dat ...
Agris Management Group Agris Management Group 1 km Giving you a party AM to PM & PM to AM.
Createlli Createlli 1 km Effective participation & co-creation
YIP XYZ YIP XYZ 1 km
digitalemunt.be digitalemunt.be 1 km Is niets waard die bemoeit zich met mijn zaken ik ben met die dame getrouwd ol
Juridisch Advies Bureau Juridisch Advies Bureau 1 km Wilt u Juridisch Advies en zoekt een een advocaat tegen een betaalbare prijs? Dan zit...
N0B0T Ethical Hacking Team N0B0T Ethical Hacking Team 1 km We tonen u hoe hackers uw organisatie kunnen schaden en sporen veiligheidsproblemen o...
Methis Consulting Methis Consulting 1 km BTW BE 0500.782.888
Catcoon Catcoon 1 km We focus on closing the gap between business, design and development by introducing p...
The Growth Agency The Growth Agency 1 km Eveline heeft in ons bedrijf voor een explosieve groei kunnen zorgen. Door het opzett...
D-JOB D-JOB 2 km Ik kom zelf uit de sector en had nog nooit van dit kantoor gehoord. Een kleine firma ...
Qiwie Qiwie 2 km Qiwie is een objectief adviesbureau gespecialiseerd in rekruteringscommunicatie. Ons ...
Pavlov Branding Pavlov Branding 2 km Een zaligheid om met deze professionals samen te werken!
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid