facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Entered

Entered

Info

Entered is een real life horror game. Je maakt als het ware een horrorfilm in levende lijven mee.
Het is een totaal nieuw concept die enkele elementen van een escape room hanteert en toch totaal anders is.
Maak je klaar voor een unieke ervaring!



"Wij maken real-life games. Dit zijn meeslepende belevingen die al je zintuigen op scherp zetten en de tijd voor je vertragen. In onze werelden word je ondergedompeld in spannende interactieve verhalen die je de buitenwereld doen vergeten."
Adres: monseigneur koningsstraat 8, 3680 Maaseik
Stad: Maaseik
Route: monseigneur koningsstraat 8
Postcode: 3680



op zoek naar gerelateerd: entered vertaling, entice vertaling, entered maaseik
Recensies
Wij hebben gisteren een fantastische ervaring beleefd met het real life horror game. We wisten totaal niet wat we konden verwachten want we hadden nog nooit zo´n spel gespeeld. Het zat super goed in elkaar en we hebben van het begin tot het einde genoten en ook met de nodige adrenaline deelgenomen en we kunnen dit aan iedereen aanraden! Mijn man is helemaal niet voor horror en hij vond het zelfs voor herhaling vatbaar! Wij kijken alvast uit naar het nieuwe spel! Dikke pluim voor heel het team!
Dit is een ervaring die je absoluut eens moet meemaken... als je durft natuurlijk! We kwamen met een grote groep en werden erg vriendelijk ontvangen, waarna we ons opsplitsten en de eerste groep waar ik zelf bij zat aan het spel kon beginnen. De ervaring die volgde was absoluut uniek. Dit is zeker geen escape room wat ook tijdens de instructies werd vermeld, maar waar wij als ervaren escape room spelers ondanks de waarschuwing toch veel tijd door verloren zijn maar eerder een mysterie dat opgelost moet worden terwijl je constant op de toppen van je tenen loopt met een hartslag die na het betreden van het ziekenhuis meteen de hoogte in schiet en pas na afloop van het spel weer naar een normaal niveau zakt. Het spel zit ongelooflijk goed in elkaar, de enge sfeer past perfect bij de ervaring en de acteur zorgt ervoor dat je je meteen ook echt gaat inleven. Een extra dikke merci ook aan de hosts van het spel die voor een super ervaring gezorgd hebben!! Boek dus zeker een plaatsje, luister goed naar de instructies en volg deze ook goed op en je gaat zeker een ervaring meemaken waar je nog lang over na zal praten.
"Geen escape room", inderdaad, het is zovéél meer dan dat. Een real-life horror belevenis. De hele atmosfeer, de aanpak en de back-story zijn héél goed doordacht en maken het geheel super realistisch. Vanaf het begin zit je er midden in. Een échte aanrader voor iedereen die zijn koelbloedigheid wil testen. Laat de noemer "acteurs" u niet misleiden, het is niet "gespeeld" of "scripted", HET IS NET ECHT! We zijn er uiteindelijk uitgeraakt met nog nipt genoeg tijd over, maar hebben jammer genoeg slachtoffers moeten achterlaten :'.
De engste en een van de beste ervaringen die ik tot nu toe heb gehad! Normaal ben ik niet zomaar bang te krijgen, vooral niet bij iets waarvan ik weet dat het "maar een spel" is. Echter heeft niks in mijn leven mij ooit zo veel angst aan gejaagd als dit. . Meerdere keren stond ik te trillen van angst, te bang om ook maar te ademen vanwege het geluid dat het zou maken. Het kleinste geluidje lijkt al oorverdovend. Geen centimeter op die 1000 vierkante meter in een oprecht verlaten ziekenhuis is veilig, want als je gepakt wordt... Dit is de meest filmische, intense, unieke, en slopende ervaring die ik ooit heb meegemaakt. Aan het einde waren de overlevenden helemaal buiten adem, emotioneel, en uitgeput. Wat een top ervaring! Als je het denkt aan te kunnen en bereid bent om jezelf te verliezen in de wereld die Entered gecreëerd heeft moet je dit gewoon op je bucket list zetten. En wel snel, want wie weet hoe lang ze er nog zitten!
Leuke ervaring. We zijn er niet levend uitgeraakt... maar we hebben ons uitstekend vermaakt. Toffe host & goede acteur - top! De eerste 20 minuten waren super-scary, omdat we niet helemaal doorhadden wat de triggers waren.
Nog nooit zo'n gave game ervaring gehad, waarin je angsten goed op de proef worden gesteld. Nog nooit zoveel adrenaline en spanning lees liters zweet en torenhoge hartslag gevoeld tijdens een game! Echt een mega aanrader, waar je het nog dagen met vrienden/familie/collega's over gaat hebben! Topper!
Je kent vast wel een horror film: je auto is stuk vrienden gaan in een verlaten hutje want het regent, maar er blijkt al gauw dat er iets niet pluis is. Zo'n ervaring hadden wij ook met onze vrienden, ook al wisten we natuurlijk dat het om een horror ervaring ging. Het spel begon gelijk al zoals dat bij geen ander gebeurt, je moet op een bepaalde manier het gebouw in, wat ik hier niet ga spoilen, en dat zet je in 1 klap in de ervaring. De ruimte, de sfeer, de geluiden zetten je allemaal in een keer op scherp. Nonchalante acties werden meteen afgestraft en we waren constant op scherp. Nog nooit zo iets intens mee gemaakt!
Met vijf vrienden hebben wij het mooie brabant verlaten en onszelf gisteren klokslag 21:30 ingesloten in dit verlaten ziekenhuis... En ik kan je verklappen erin ging vele malen makkelijker dan eruit....... wat een ontzettend gave ervaring was dit!!! Wij scharen onszelf absoluut niet onder categorie watjes maar hebben het allemaal als best wel heftig ervaren, maar op een super gave en niet onprettige manier. We hebben twee uur lang onszelf met opperste concentratie en alertheid ingeleefd in de game en zijn een ontzettend gave ervaring en heel veel schrikmomentjes rijker. Erg leuk om dit met een goede groep vrienden te doen, je leert elkaar weer op een andere manier kennen en moet echt samenwerken en vindingrijk zijn om dichter bij het verhaal te komen. Soms moeten er offers gedaan worden, soms ontsnap je ternauwernood en soms krijg je een tweede kans... De kust is eigenlijk nooit veilig en er zijn weinig momenten dat je even een zucht kan slaken en relax kan gaan puzzelen... Wij willen deze game iedereen aanbevelen en gaan zeker de game in Antwerpen die rond april gelanceerd wordt ook spelen!!!! Ontzettend leuk ook om nadien nog even met spelleiders en acteur na te kletsen voor wat meer achtergrond informatie. Het verhaal zit heel goed in elkaar, we hebben geen enkele opmerking, alleen maar lof. Groeten uit Boxtel
Super vet! Zeer unieke ervaring en een echte aanrader. Duidelijke hoogtepunten zijn de ambiance die er in de play area rond hangen helemaal donker, met je zaklamp als een van de weinige lichtbronnen, de lay-out van de map obstakels en hindernissen en het "verstop mechanisme" wat goed geimplementeerd was voelde niet overused. De beste vergelijking die ik eraan kan geven is een soort real-life Outlast ervaring, waarbij je ook inbreekt, notities maakt van wat er is gebeurd, simpele puzzels oplost en als een matherfacker moet rennen of verstoppen. Let op, als je makkelijk bang wordt is dit wel even een paar keer nadenken, het gaat er soms best heftig aan toe. Maar als je iets unieks wilt doen en je een horror fan bent zoals ik, is dit echt een top ervaring die ik echt kan aanraden!
100% aanrader! Van tevoren wisten we niet wat we konden verwachten, aangezien het geen escape room is. Maar het is echt top om mee te maken. Dat het in een echt oud ziekenhuis is en het verhaal eromheen dragen daar ook aan bij. De organisatie eromheen is prima geregeld. Een ervaring die je echt eens moet mee maken, zeker als je horror liefhebber bent. Zeker de moeite waard, ook al moet je er een stuk voor rijden zoals ons uurtje rijden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid