facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Enraf-Nonius Kineshop.be

Enraf-Nonius Kineshop.be

Info

Producten voor kinesitherapie en revalidatie.
Matériel de kinésithérapie et de rééducation.

Geschiedenis

Enraf-Nonius is de referentie voor kwalitatieve producten voor fysiotherapie en revalidatie. Enraf-Nonius kent een wereldwijde klantenkring van medische professionals, fysiotherapeuten en bewegingsdeskundigen. Vanuit een lange historie is Enraf-Nonius gegroeid naar een gewaardeerde leverancier van producten voor behandeling van aandoeningen van het bewegingsapparaat en van systemen ter verbetering van de levenskwaliteit.

Enraf-Nonius est le fournisseur de référence en matière de produits destinés à la physiothérapie et la rééducation. Enraf-Nonius s’est constituée une clientèle de professionnels en médecine, en physiothérapie et de spécialistes en locomotion humaine dans le monde entier. Son existence déjà très ancienne a permis à Enraf-Nonius de se forger une réputation solide de fournisseur de produits pour le traitement des affections de l’appareil locomoteur et de dispositifs servant à l’amélioration de la qualité de vie.



"Enraf-Nonius België Laméris Group maakt sinds januari 2019 deel uit van Arseus Medical. Zij helpen u graag verder met al uw benodigdheden voor uw kinépraktijk en veel meer."
Adres:
Telefoonnummer: 03 451 00 70
Stad: Boom


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Move 2 Heal Move 2 Heal 1 km Deze kerels zorgen er voor dat ik op termijn terug optimaal zal kunnen functioneren n...
Revalidatie Vital Revalidatie Vital 1 km Goede begeleiding tijdens je revalidatie :-
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid