facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Engels Filip Motos

Engels Filip Motos

Info

Engels Filip Motos is APRILIA, MV AGUSTA, KTM en BENELLI dealer


Geschiedenis

zowel straatrijder, recreatief circuitrijder als racer kunnen bij ons terecht voor het onderhoud, herstellingen en preparatie van alle merken motoren en scooters.



"Not your ordinary motorcycle shop"
Adres: Colmanstraat 44, 9270 Kalken, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 003293285301
Stad: Kalken
Route: Colmanstraat 44
Postcode: 9270



op zoek naar gerelateerd: KTM dealer België
Recensies
5 sterren verdien je niet zomaar...toch blij dat we onze scooter hier gekocht hebben. Bedankt Filip!
Ik kwam kijken voor de RS660 en mocht onmiddellijk een testrit doen. Mooie service, knappe toonzaal en vriendelijke technieker! De RS660 rijdt trouwens top.
Super lieve mensen, moto service is super. Ik raad deze garage zeker aan.
Mijn eerste bezoek azn deze zaak was meteen top! Op de opendeurdag de 690SMC R voor een hele dag gehuurd. Waanzinnig toffe motor! Heel vriendelijk en spontaan team die je graag te woord staat in hun prachtige showroom. Echt een aanrader!
Heel vriendelijke mensen, van het eerste telefonische contact tot de levering van de moto aan huis. Prachtige condities gekregen met een extra om mij over de streep te trekken. Super showroom met veel modellen in stock. Absolute aanrader!
Zeer goede service. Veel beter dan Freddy Nijssen in Tongeren. Ikzelf ben van Hasselt maar het loont zich echt om tot Laarne te rijden. Een tevreden klant...
Mooie zaak, mooie motoren. Genoeg uitleg bij mijn vele vragen.
Een zeer bekwame en vriendelijk motorzaak . Uit ervaring geven ze een veel betere service dan andere motorzaken en die zijn zeldzaam.
Met vriendelijkheid beholpen
Top mecaniekers ..juist ktm 500 laten prepareren voor Illyria raid... juweeltje geworden ...Illirya here we come
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid