facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EnergyKing

EnergyKing

Info

Volg Koning en leer alles over de nieuwste Technieken, Energie en Ecologie.
Bovendien volg je de successen en groei van het koninkrijk!

Geschiedenis

Volg Koning en leer alles over de nieuwste Technieken, Energie en Ecologie.
Bovendien volg je de successen en groei van het koninkrijk!



"“Mee bouwen aan onuitputbare energie voor iedereen”Toen wij EnergyKing startten, hadden we het doel voor ogen om door middel van technologie goedkope, hernieuwbare en onuitputbare energie binnen zoveel mogelijk mensen hun bereik te brengen. Dat is ook wat we dagelijks doen. We ontwerpen systemen die zonlicht omzetten in elektriciteit, of we halen warmte uit de omgeving om die in je huis te stoppen. Tegelijkertijd proberen we jouw energierekening drastisch te doen dalen.Wij geloven in investeren in hernieuwbare energie, en doen dat samen met jou!Zonnepanelen Thuisbatterijen Warmtepompen Airco Laadpunten Ventilatie Warmtepompboilers"
Adres: Halleboomstraat 1 bus C2, 3020 Herent
Telefoonnummer: 016 416 210
Stad: Herent
Route: Halleboomstraat 1 bus C2
Postcode: 3020


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: EnergyKing laadpaal, EnergyKing btw nummer, Energy King review, Certificeringsnummer EnergyKing, Reviews EnergyKing, Wiet van de Velde, Tobe Van Rompaey, Brever
Recensies
Heel tevreden over mijn airco-installatie. Energyking komt zijn afspraken na, plaatsers werken heel nauwkeurig. De werken zijn netjes afgewerkt. Eén minpuntje, er is geen gebruiksaanwijzing bij in het Nederlands.
Vakmanschap vanaf eerste contact tot na de uitvoering. Heel tevreden dat ik voor Energyking heb gekozen voor de installatie van een lucht-water warmtepomp. Eerste contact met verkoop / sales verliep heel vlot. Het was snel duidelijk welk type ik nodig had. Zonder dat ik richting een “oversized” model werd gedreven zoals ik had ervaren bij andere aanbieders. Ik zocht een basis prijs/kwaliteit warmtepomp in een bestaande setup pv, thuisbatterij, wallbox. Energyking begreep op basis van mijn vorige keuzes direct wat ik nodig had. Dit zonder met toeters en bellen op de proppen te komen waar ik geen nood aan had. De uitvoering werd even uitgesteld wegens geen tijdige aanlevering van de WP bij de leverancier van Energyking. Buiten hun wil om en komt frequent voor in de sector. Ik werd tijdig op de hoogte gesteld en er werd een nieuwe datum ingepland. De uitvoering verliep zoals gepland. Er was oog voor detail. Bestaande leidingen werden aangepast, nieuwe leidingen werden visueel optimaal ingewerkt. Dit door vriendelijke en bekwame werkkrachten. Bij de opstart van het systeem ontving ik de nodige praktische uitleg. Kortom : een team van vakmannen en vrouwen.
Na een moeizame start, wegens planningsproblemen , zijn de zonnepanelen uiteindelijk geplaatst en dit na de 5de inplanningsdatum. De aannemer Smeysters Michel heeft prima werk geleverd snel en nauwkeurig. De werf werd ook zeer proper achtergelaten, de 2 gebroken dakpannen werden door de firma gewoon meegenomen. Wij wensen ook de projectleider , Stijn , te bedanken voor zijn tussenkomst. Wij zijn uiteindelijk toch nog een tevreden klant geworden, in die mate dat we nu zelfs de plaatsing van een thuisbatterij door deze firma overwegen.
Super tevreden. Installatie zonnepanelen en batterijen in een halve dag geklaard. Super service v/d verkoop tot de keuring v/mijn systeem. Echt een aanrader
Hebben via dit bedrijf onze airco units laten verplaatsen, we zijn heel tevreden van het resultaat en werk manier. Alles werd proper achtergelaten en goed geïnstalleerd. Enige min punt is dat een hoek op de kabel goot niet mooi is afgewerkt zie foto
EnergyKing heeft mijn verwachtingen overtroffen met hun geweldige service en installatie van mijn laadpaal. Vanaf het eerste contact waren ze vriendelijk en behulpzaam. De installatie verliep vlot en de monteurs waren professioneel en deskundig. De laadpaal werkt perfect en ik ben zeer tevreden. Aanrader!
De samenwerking met EnergyKing verliep erg vlot, van bij het eerste contact tot en met de plaatsing. Een zeer professioneel team met kennis van zaken. Prijskwaliteit zit top.
Ik kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden ik ben van EnergyKing. Vanaf het allereerste contact tot aan de huidige samenwerking hebben ze mij keer op keer weten te verrassen. Wat ik vooral waardeer aan EnergyKing is hun persoonlijke aanpak. Ze luisteren naar mijn vraag en zorgen ervoor dat ze op maat gemaakte oplossingen bieden. Bovendien is de communicatie met EnergyKing uitstekend. Ze reageren snel op vragen en zorgen ervoor dat ik altijd op de hoogte ben van de voortgang van mijn projecten. Kortom, ik kan EnergyKing ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner op het gebied van duurzaamheid. Ze leveren hoogwaardige diensten, hebben een geweldig team en zorgen ervoor dat ze echt het verschil maken.
Geweldige ervaring met de installatie van mijn airco, zonnepanelen en thuisbatterij! Om te beginnen, was het proces van offerte tot installatie zeer gestroomlijnd en professioneel. Het team nam de tijd om naar mijn specifieke behoeften te luisteren en stelde een maatwerkoplossing voor die perfect paste bij mijn woning. Ze waren deskundig en gaven waardevol advies, waardoor ik met vertrouwen beslissingen kon nemen. Ik kan deze frima ten zeerste aanbevelen en ben enorm tevreden met het resultaat en de voordelen die het me heeft gebracht. Nogmaals bedankt aan het hele team voor een geweldige ervaring!
Heel tevreden met deze samenwerking. Contact verliep vlot en onze zonnepanelen konden in vergelijking met andere bedrijven snel geleverd worden! Topservice.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid