facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Energie De Kempen

Energie De Kempen
Adres: Oostmalseweg 132 , Beerse 2340, BE
Telefoonnummer: 014 74 62 78
Stad: Beerse
Route: Oostmalseweg 132
Postcode: 2340



op zoek naar gerelateerd: Energie De Kempen zaakvoerder, Energie voor morgen, Campina Energie, Energie plus be, Energie Turnhout, Energie-Center, Airco Kempen, Energie Plus woning
Recensies
We wilden zonnepanelen en zagen de bomen door het bos niet meer tot we Energie De Kempen leerden kennen. Wat een verademing! Eindelijk een bedrijf dat ons een duidelijke uitleg en eerlijk advies gaf. Heel snel volgde een gedetailleerde offerte. Wij zijn meteen akkoord gegaan zonder onderhandelen omdat de prijs correct was. Elke gemaakte afspraak werd perfect nagekomen. De plaatsing gebeurde zeer professioneel en op een halve dag! Zij zorgen zelfs voor keuring en de aangifte achteraf. Een échte aanrader!
Installatie van de zonnepanelen en batterij was in orde, maar alle administratie er rond was een ramp. - Verkoper beloofde ons een premie voor de zonnepanelen die uiteindelijk niet is toegewezen. Hij gaf foute informatie want we zouden nooit in aanmerking zijn gekomen voor de specifieke premie. Toch hield hij ons voor dat we zeker konden zijn dat we deze zouden krijgen. - Door een foutje bij het keuringsbedrijf was het keuringsverslag niet opgestuurd. EdK nam geen enkel initiatief, zelfs niet nadat we contact met hen opnamen omdat het verslag een maand te laat was. We hebben zelf naar het keuringsbedrijf moeten bellen om dit af te handelen. Het keuringsbedrijf heeft het meteen opgelost, maar we hebben opnieuw zelf EdK moeten opbellen om hen attent te maken op het aangekomen verslag. - We betaalden extra zodat EdK de aanmelding & premieaanvragen afhandelde. Bij aanmelding van de zonnepanelen zette de medewerkder van EdK de installatie op haar eigen naam i.p.v. de onze. Er werd bij hoog en laag beweerd dat de aanmelding correct was verlopen, zelfs nadat Fluvius ons bevestigde dat de aanmelding niet op onze naam stond en er dus een fout was gebeurd. Enkele weken nadien werd ons dan toch verteld door EdK dat we het bij het rechte eind hadden. Dit was enkel nadat Fluvius heb had gewaarschudwd omdat er te veel installaties geregistreerd stonden op 1 naam. We hebben nooit een verontschuldiging gekregen. Na zo veel administratieve fouten kan ik dit bedrijf echt niet aanraden. Ik zou willen dat ik mijn eigen uurtarief kon doorrekenen voor alle telefoontjes en mails, want dit heeft me bakken tijd gekost. Allemaal voor een service die extra aangerekend wordt.
We hebben voor Energie De Kempen gekozen omdat ze de enige waren die de keuze hadden tussen verschillende merken en type van zonnepanelen en gelijkrichters. De verkoper Danny heeft ons in de keuze bijgestaan in zowel welke panelen, gelijkrichter, met of zonder optimizers. Na alle pro's en contra's besproken te hebben, hebben we prijs laten maken met uiterste plaatsingsdatum. Alles werd netjes op dezelfde dag geplaatst en aangesloten. De afspraak voor keuring, subsidieaanvraag , alles wordt opgevolgd. De volledige betaling is na beëindiging van de werken . Dus tot op heden heel tevreden.
Vorig jaar zonnepanelen besteld , verkoop en installatie perfect verlopen , jammer genoeg heeft er een administratief probleem zich voorgedaan waardoor we onze premie zouden mislopen . Hier heeft het bedrijf zijn volledige verantwoordelijk genomen en gezorgd dat wij het bedrag van de premie alsnog verkregen . Ook alle communicatie hieromtrend is steeds zeer correct en zeer vriendelijk verlopen . Een goed bedrijf leer je pas kennen als er zich een probleem stelt en hier heeft " energie de kempen" zeker goed gescoord. Zou ik er terug kopen ? ZEKER WETEN
Bedrijf komt afspraken niet na. Geen app ontvangen na plaatsing. Na 1 jaar problemen zonnepanelen en willen ons niet meer van dienst zijn daar de kosten te hoog zijn. Naservice gewoon slecht. Documenten niet in orde waardoor premie mislopen werd
Wij zijn zeer tevreden over deze firma. Ze hebben uitstekend werk geleverd. Ze helpen je van A tot Z en dat is fijn, want er komt nadien wel wat bij kijken. Top service! Vraag zeker bij deze firma een offerte aan. Zeer goede prijs / kwaliteit.
Heel tevreden over de firma Energie de Kempen. Alle afspraken werden correct nagekomen. Goede prijs voor goede kwaliteit. Plaatsing anderhalve maand geleden en alles werkt perfekt.
Alles verliep goed tot en met de plaatsing. Wanneer we na de plaatsing een opmerking hadden, iets veroorzaakt door een technieker op het dak tijdens de plaatsing van de panelen, krijgen we geen gehoor meer. Twee maal heb ik dit al gemeld, maar zonder resultaat. Eerste melding is al bijna 2 maanden geleden. Naservice is blijkbaar niet belangrijk. Spijtig, want dat was 1 van de hoofdredenen dat we voor deze firma kozen. Update: Na zelf nogmaals 2x contact te nemen kreeg ik de juiste persoon te pakken denk ik. Een afspraak werd dan toch onmiddellijk geregeld en de technieker heeft het probleem op minder dan tien minuten opgelost. Dat dit na bijna 4 maanden wachten.
Op enkele kleine foutjes na een perfecte levering. De fouten werden door hen geconstateerd en onmiddellijk recht gezet. Omdat de panelen die wij besteld hadden niet tijdig voorradig waren kregen we een beter aanbod voor dezelfde prijs. Dus wij kunnen al genieten van een klein beetje energie van onze panelen wanneer de wolken een beetje plaats maken. De batterijen konden niet op tijd geleverd worden, wat spijtig is, maar dat kunnen wij in deze tijd begrijpen. We zijn al blij dat alles in het werk werd gesteld om onze panelen nog voor het eind van het jaar gekeurd te krijgen. Zeer proper werk geleverd en alles netjes achter gelaten.
Begin dit jaar hebben we enkele firma's gecontacteerd om een offerte te maken voor zonnepanelen en thuisbatterij. Energie de Kempen kwam er als de beste uit qua prijs/kwaliteit. Sindsdien nog geen moment spijt van gehad. Toegegeven, door de globale problemen heeft alles wat langer geduurd dan eerst gepland, maar dit was buiten hun controle. Eens de materialen er waren, werden ze redelijk snel geplaatst door vriendelijke en professionele plaatsers. Ze leverden keurig werk af en nadien een duidelijke uitleg. Energie de Kempen volgt ook alles van A tot Z op, inclusief de keuring en registratie bij Fluvius. Eens je bij hen tekent, moet je je dus eigenlijk van niets nog iets aantrekken. Top service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid