facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor End Werken - elektriciteitswerken en ventilatie

End Werken - elektriciteitswerken en ventilatie

Info

Residentiële elektriciteitswerken in nieuwbouwprojecten en renovatieprojecten.
Plaatsing van residentiële ventilatiesystemen.

Geschiedenis

Eenmanszaak waar je terecht kan voor alle residentiële elektriciteitswerken en de plaatsing van ventilatiesystemen. Dit zowel in nieuwbouw- als renovatieprojecten. Tevens verzorg ik ook de plaatsing van parlofoon-, videofoon- en camera installaties en centrale stofzuigsystemen.



"Residentiële elektriciteitswerken en ventilatiesystemen"
Adres: Daalstraat 23, 3530 Houthalen-Helchteren
Telefoonnummer: 32477486016
Stad: Houthalen
Route: Daalstraat 23
Postcode: 3530



op zoek naar gerelateerd: Stephan Motmans
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Stephan heeft ons probleem met onze video phone en Domotica en ander probleem perfect aangepakt -opgelost en geïnstalleerd.Het is een top installateur-electriciteitstechnieker en een zeer aangenaam persoon die zich perfect aan afspraken en uurloon houd. Wij kunnen EnD Werken zeker aanraden. Konden we 6 sterren geven dan kreeg Stephan deze zeker. Er is dadelijk een goed gevoel van vertrouwen met deze firma.
Stephan van EnD werken past hier momenteel de elektriciteit aan in het kader van een renovatie. Is zeer correct, werkt uiterst professioneel en proper en is een van de weinige vakmannen die zich goed aan afspraken houdt.
Heel vriendelijke man en werk correct uitgevoerd een aanrader
Werkt heel nauwkeurig en correct.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid