facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ENC fietsen en herstellingen

ENC fietsen en herstellingen
Adres: De Valken 56/1, 2370 Arendonk, België
Telefoonnummer: 014 67 04 07
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Arendonk
Route: De Valken
Huisnummer: 56
Postcode: 2370


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–17:00, 18:00–21:00
vrijdag: 09:00–18:00
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Gisteren vanuit Hapert een mooie fietstocht gepland. Ergens in de bossen in de buurt van Arendonk kreeg mijn vrouw op een gravelpad een lekke band. Vervolgens ruim drieënhalf km gelopen om in Arendonk te komen. Fietsenwinkel op internet gezocht, nog ruim half uur lopen vanaf onze plek. Beetje té ver,dus gebeld met de winkel. De eigenaar had geen auto om ons op te halen en was alleen in de winkel maar regelde dat zijn vader ons met de bus kwam ophalen, super! Lekke band was snel gerepareerd met een nieuwe binnenband. De buitenband daar zat een scheur in aan de zijkant maar helaas die was niet op voorraad, die werd dus provisorisch gerepareerd. Ik mag zeggen prima service en zeer behulpzaam en erg vriendelijk. Top fietsenwinkel.
Mooi weer vandaag vanaf camping Alphen rond je fietsen. Lekke band. Sta je daar in de bossen. Op de fiets van mijn Ega naar dichtstbijzijnde. Wat een superzaak. Geen probleem mijnheer ik pak mijn bus en ik ga u fiets ophalen. Zogezegd zo gedaan . Pak maar even terrasje dan regel ik de fietsbanden. Eenmaal terug ik schrok me kapot ik zij maar dat kan toch niet zo weinig zijn. Ook al zijn wij zuinige Hollander dit was echtbizar ik zeg en het ophalen dan dat is service. Voor de schrik krijgen we ook nog twee energie repen. Wat een service geweldig zaak
We waren van plan om vandaag een flinke fietstocht te doen. Na onze koffiepauze weigerde mijn E-bike om ook maar enige ondersteuning te geven. Eigenlijk waren we op het verste punt. We zijn naar deze dichtstbijzijnde fietshandel gereden. Op dit ongebblik was men niet in staat de fietsen te repareren. Maar we werden wel kosteloos teruggebracht naar huis. Waar vind je tegenwoordig nog zo’n service. Totaal zonder enig winstoogmerk deze service bieden. Een dikke DANKJEWEL!!!
Bij het binnenbrengen worden de kosten op 100€ geschat. bij het ophalen van de fiets is de rekening ineens bijna verdubbeld tot 193€.nEr zijn stukken vervangen waar ik niet om gevraagd heb en waarvan bij het binnenbrengen ook door de persoon van de winkel niets gezegd is. een beenhouwer steekt toch ook niet ongevraagd 5 kilo dure biefstuk bij je bestelling?nElk stuk op de rekening kan minstens 30% goedkoper gekocht worden ergens anders. sommige kunnen bijna voor de helft van de prijs gekocht worden ergens anders.nik zou graag zeggen dat de kwaliteit van het werk goed is, maar dan zou ik liegen. bij het buitengaan merkte ik dat de crank 7 maanden oud! ineens kapot was. omdat ik niet opnieuw bedrogen wil worden, ben ik niet opnieuw binnengegaan.
Vandaag platte band op de Grensweg. Contact opgenomen met ENC, ongelooflijk, ze zijn onze fiets komen ophalen, voor binnenband vervangen. Binnen de 30 minuten konden we onze tocht verder zetten. WAT EEN SERVICE!!! Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid