facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Empowering People

Empowering People

Info

Ann werkt als zelfstandig loopbaanbegeleider, executive coach en coacht jongeren in hun studiekeuzes.

Geschiedenis

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging, maar je weet nog niet goed hoe en wat? Of denk je dat bepaalde zaken in je huidige job anders en beter kunnen? Wil je verder groeien in je loopbaan? Of heb je het gevoel nog weinig plezier te beleven aan je werk?
Volg 4 uur loopbaancoaching met een VDAB loopbaancheque aan 40 €

Met een loopbaancheque kan je bij mij terecht voor 4 uur professionele coaching. Zo wordt loopbaancoaching echt betaalbaar. Wil je na 4 uur nog meer? Je hebt recht op 2 cheques, dus in totaal 8 uur coaching.



"Loopbaanbegeleiding Bornem ook in Brugge, Gent, Lokeren, Aalst, Landegem, Temse & St-LaureinsStress & Burnout coach BornemStudiekeuze Coach BornemErkend bemiddelaar in Sociale zaken, Burgerlijke en handelszaken"
Adres: Platte Heegtestraat 11, 2880 Bornem
Telefoonnummer: 0473361967
Stad: Bornem
Route: Platte Heegtestraat 11
Postcode: 2880


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Accountancy Noëth Accountancy Noëth 823 meter Zeer professionele aanpak. Correct advies op maat van elke klant en dat is waar het a...
BrokerCloud BrokerCloud 823 meter Brokercloud is zonder twijfel het meest innovatieve en gebruiksvriendelijke beheerspa...
Project Copyright Project Copyright 3 km Unieke outdoor concepten
Recensies
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Ann als loopbaancoach. Ze laat je alle ruimte om te bespreken waar jij nood aan hebt, en na elke sessie ga je naar huis met nieuwe inzichten die je helpen in je loopbaantraject.
Deze loopbaanbegeleiding is me aangeraden door mijn huisarts. Door medische redenen was het niet meer aangewezen om mijn huidige job die ik 20 jaar met hart en ziel mocht doen niet meer uit te oefenen. Ann heeft me op een aangename en professionele manier laten inzien dat er meer is dan mijn huidige job. De aanpak van Ann is perfect, je krijgt zoveel tips hoe je de zaken kan bekijken. De loopbaanbegeleiding zou ik iedereen aanraden. Door deze kan ik terug verder in de toekomst. Bedankt Ann!
Zeer sterk aan te bevelen loopbaanbegeleiding, je ervaart een enorme persoonlijke groei en krijgt een bijzonder goede kennis/bewustwording van jezelf. Bijzonder goed luisteraar, zeer goed inzicht en hierdoor zeer concreet analyseren van en werken aan je noden/vragen, ook noden/vragen die voor jezelf onbekend/ongeweten terrein zijn, weet Ann te ontdekken, benoemen en vervolgens te beantwoorden. Heel goede coaching en ondersteuning van je persoonlijke vragen, zeer waardevolle sollicitatietips voorbereiding van een sollicitatie, de do's en dont's. Je leert perfect je sterke punten en je valkuilen, en hoe hiermee omgaan. Kortom, na het doorlopen traject heb je een enorm verbeterde kijk op je professioneel leven, je wensen op werkvlak, je valkuilen te vermijden werkomstandigheden en vooral ook je eigen sterktes te zoeken werkomstandigheden. Je verkrijgt een sterk en zeer breed inzicht in je professioneel leven/carrière, die samen gaan met je persoonlijkheid. Hierdoor voel je jezelf beter aan en ga je veel gerichter om met je professionele leven en maak je bewuste gerichte keuzes om je professionele leven te verbeteren. Dank je wel Ann voor je warme persoonlijke benadering.
Ann is een warme, professionele, empathische en een directe recht-door-zee coach. Ze heeft oog voor sfeer en omgeving, wat maakt dat op loopbaanbegeleiding gaan in haar 'kantoor' ook een beetje voelt als thuiskomen. Alles gebeurt in een gemoedelijke, doch efficiënte setting. Er is ruimte om te groeien en tot rust te komen.
Ann is zeer goed Ze geeft je direct een goed gevoel En is heel eerlijk in haar evaluatie wel op een strenge en correcte mannier Ik zou zeggen probeer met haar eens een gesprek zeker een aanrader Bedankt Ann Jij hebt mij echt geholpen Mvg Mark
Dankjewel Ann, dankzij jou vond ik de motivatie om een carrière switch te maken. De tips die ik van je meekreeg, de juiste info om gericht te gaan solliciteren. Helemaal TOP !
Bedankt Ann, je was een grote hulp voor mij .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid